banner388
banner390
banner410
banner408

Bafra’da Mevlid Kandili Programı

Mevlid Kandili dolayısıyla Samsun'un Bafra ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Çarşı Camii'nde kandil programı gerçekleştirildi.

banner269

Bafra’da Mevlid Kandili Programı

Mevlid Kandili dolayısıyla Samsun'un Bafra ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Çarşı Camii'nde kandil programı gerçekleştirildi.

11 Aralık 2016 Pazar 22:48
Bafra’da Mevlid Kandili Programı

Dün gece İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain saldırı sonrası milletçe girdiğimiz matem havasında, Mevlid Kandili dolayısıyla şehitlerimiz için dualar edildi. Bafra Çarşı Camii’nde gerçekleştirilen program, akşam namazının kılınmasının ardından yatsı namazına kadar devam etti. Bafra İlçe Müftülüğü'ne bağlı din görevlileri tarafından aşrı şerifler, ilahiler okundu. Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek verdiği vaazında Hz. Peygamber'in hayatı ve Mevlid Kandili'nin maneviyatını anlattı. Çiçek, şehitlik hakkında yaptığı duygu dolu konuşmasında dün gece hain saldırıda şehit olan 30 polis, 8 sivil vatandaş için dua etti, yaralılara acil şifalar dilendi.
Kandil sebebiyle camiyi dolduran genç, yaşlı, kadın erkek herkes ellerini, bu gecenin hürmetine bağışlanmak ve Allah'ın rahmetine mazhar olabilmek için açtı.

Müftü helalleşti
2 yıldır Bafra ilçesinde görev yapan ve geçen gün yayınlanan müftüler kararnamesi ile Mardin İl Müftülüğü'ne tayini çıkan Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek yatsı namazından sonra cemaatle helalleşerek haklarını helal etmelerini istedi. Çarşamba günü Ankara’da Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki toplantının ardından Bafra’ya geri dönecek olan Müftü Çiçek, burada yapacağı veda ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrılacak. 
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunKandil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.