banner388
banner390
banner410
banner408

Bafra'ya 80 kilometre beton yol

Samsun’un Bafra ilçesi Belediye Başkanı Zihni Şahin, beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek konu ile ilgili açıklama yaptı.

banner269

Bafra'ya 80 kilometre beton yol

Samsun’un Bafra ilçesi Belediye Başkanı Zihni Şahin, beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek konu ile ilgili açıklama yaptı.

14 Aralık 2017 Perşembe 19:12
Bafra'ya 80 kilometre beton yol

Samsun Haber- Samsun’un Bafra ilçesi Belediye Başkanı Zihni Şahin, beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yaz aylarında yoğun olarak yapılan asfalt ve beton yol çalışmaları hava şartlarına göre ilçenin çeşitli mahallelerinde sürdürülüyor. Bafra Belediyesinin Cumhuriyet Meydanı’nı yenileme çalışmaları ile Belediye Caddesi’nden başlatılan baskı beton kaldırım çalışmaları Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel Caddesi yönünde de sürdürülecek.


Bafra Belediyesinin Tabakhane Mahallesinde asfalt ve İlyaslı Mahallesindeki beton yol çalışmaları ise Başkan Şahin tarafından yerinde gözlemlendi. Araştırmalara Başkan yardımcıları İsmail Kurt, Fikret Vatansever ile Mahalle Muhtarları Serdar Gürpınar ve Dursun Çağlayan da katıldı.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu ile ilgili gerçekleştirdiği açıklamada, “Öncelikli olarak problemleri yerleri yaparak sorunları çözmekten mutlu oluyoruz. Bafra’da yaklaşık 3, bin kilometre yol ağı var. Bunun 556 kilometresi Büyükşehirde, diğerleri bizde. Bizde olan yolların çoğu da hiç yapılmamış olan yollar. Büyükşehir Yasası ile genişleyen hizmet alanımız ile birlikte biz bir planlama yaptık. Bu program dâhilinde özellikle 1,5 yıldır çok sorunlu olan yerlerde beton yol yapma çalışması başlattık. 80 kilometre civarında beton yol yaptık” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.