banner388

Bafra göle döndü

Samsun'un Bafra ilçesinde hayat durdu, yayalar ve otomobiller sokaklarda zor anlar yaşadı.

Bafra göle döndü

Samsun'un Bafra ilçesinde hayat durdu, yayalar ve otomobiller sokaklarda zor anlar yaşadı.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 22:58
Bafra göle döndü
Samsun Haber-Samsun ve Ordu'da bugün etkisini gösteren kuvvetli sağanak yağış ve fırtına Samsun'da hayatı felç etti. Samsun'un Bafra ilçesinde sokaklar adeta göle döndü.
Samsun-Sinop karayolunda kuvvetli yağışlar nedeniyle sokaklar göle döndü, sürücüler zor anlar yaşadı. Alt yapının yetersiz kalması nedeniyle rögarlar taştı, bazı araçlar yolda kaldı. Yayalar ise yolda yürürken zorluk çekti. Yolda kalan araçlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken görme engelli bir vatandaşın imdadına ise polis ekipleri yetişti. Yaşanan olaylar sonrası SASKİ ekipleri çalışmalara başladı. Başlatılan çalışmalarla cadde ve yollarda biriken yağmur suları temizlenerek yaşanan olumsuzluklar giderildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir vatandaş 2018-08-08 23:44:45

Bafta’nın belediye Başkanı artık büyük şehir belediye Başkanı, ironi güzel

Avatar
car 2018-08-09 08:41:41

Mahalli seçimlerden sonra düzelecek inşAllah...