banner388

Bafra'da yılbaşı huzur operasyonu

Samsun'un Bafra ilçesinde dün gece huzur operasyonu gerçekleştirildi.

Bafra'da yılbaşı huzur operasyonu

Samsun'un Bafra ilçesinde dün gece huzur operasyonu gerçekleştirildi.

01 Ocak 2018 Pazartesi 10:19
Bafra'da yılbaşı huzur operasyonu

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesinde dün gece yılbaşında vatandaşların huzurunu korumak amacıyla denetimler gerçekleştirildi. Denetime katılacak ekipler İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro amirliğinde toplandı.



Uygulama öncesinde konuşan Kaymakam Ali Fuat Türkel, "Yılbaşı gecesi kimsenin huzuru bozmasına fırsat vermeden vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir gece geçirmeleri için çalışacağız. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum" dedi.



İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci ise göreve çıkacak ekiplere uyarılarda bulunarak, "Yoğun bir çalışma içerisinde çalıştığınız herkesin malumudur. Belki 3 tane personelin yapmış olduğu görevi 1 personelimiz tarafından yapılmakta. Bu performansı biz göz ardı edemiyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi ben başta, aileleriniz olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum. Uygulamalarımız dolayısıyla daha öncede söylediğimiz gibi sonuca yönelik olarak yaptığınız takdirde daha başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Zaten böyle yapıyorsunuz. Gösterdiğiniz özen, itina ve sabırdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

23.00-01.00 saatleri arsında 5 gurup halinde yapılan umuma açık iş yerlerine yönelik 1. etap uygulamada toplamda 708 şahıs sorgulandı. 1 adet ruhsatsız 14’lü marka silah, silaha ait 12 adet mermi, 2 adet ruhsatsız kısa dipçikli pompalı tüfek, tüfeklere ait 5 adet kartuş, 1 şahıs üzerinden bıçak ele geçirildi. 1 aranan şahıs gözaltına alınırken, 1 işyerine tütün kanununa muhalefetten işlem yapıldı. 23 araç incelenirken, 1 araca bin 237 lira para cezası kesildi, 1 yakalamalı araç da trafikten men edildi. 01.00- 03.00 arasında 5 gurup halinde yapılan 2. etap sabit yol uygulanmasında ise toplamda 196 şahıs sorgulandı. 127 araç incelenirken 13 araca 10 bin 505 lira para cezası uygulandı. 5 araç trafikten men edildi.

İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.