banner388
banner390
banner410
banner408

Bafra'da Ürküten Manzara

Samsun'un Bafra ilçesinde henüz açıklanmayan bir hastalık yüzünden kanatlı hayvan itlafları devam ediyor. 

banner269

Bafra'da Ürküten Manzara

Samsun'un Bafra ilçesinde henüz açıklanmayan bir hastalık yüzünden kanatlı hayvan itlafları devam ediyor. 

21 Ocak 2017 Cumartesi 15:10

Samsun HaberBafra ilçesindeki Karaboğaz Mahallesinde bulunan kümes hayvanlarından numune alan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri, tahlil sonucuna göre hastalık bulunan ve risk altında olan kümes hayvanlarını toplayıp, itlaf ederek gömdü.

"Zararları karşılanacak"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin itlaf ettiği hayvanların sahiplerinin isimleri ve TC numaraları alınarak not tutuldu ve bu çerçevede söz konusu vatandaşların zararlarının karşılanacağı belirtildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden konu hakkında bir açıklama yapılmadı.

"Gölde çok sayıda kuş ölüsü bulunmuştu"

Bundan yaklaşık bir hafta önce Bafra’ya 20 kilometre mesafede bulunan Karaboğaz Mahallesi’nde 80 tavuk, 40 kaz ve 30 ördek itlaf edilmiş, ayrıca bölgeye yakın bir gölde çok sayıda kuş ölüsü bulunmuştu. 

Son Güncelleme: 21.01.2017 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.