banner388

Bafra'da Turizm atağı

Açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçeye turizm açısında yeni yatırımların yapılacağını belirtti.

Bafra'da Turizm atağı

Açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçeye turizm açısında yeni yatırımların yapılacağını belirtti.

01 Aralık 2017 Cuma 20:17
Bafra'da Turizm atağı

Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanı Burhan Apaydın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yapılan toplantıda ilçeye çok yönlü bir hava parkı yapılacağını açıkladı. Kapıkaya Festivali (Kapıkayafest) için sportif yapılması gündeme gelen hava parkında hususi uçakların inebileceği bir alanında yapılması planlanıyor.

Bir ilk olacak

Konu hakkında Başkanı Şahin yaptığı açıklamada, “Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanımız Burhan Apaydın ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve pek çok gönüllümüzün de katkıları ile 1. Kapıkaya Festivalimizi gerçekleştirdik. Binlerce insanımız ilgi gösterdi. Baframızı dünyaya tanıttık. Bafra Belediyesi olarak 2018 yılında festivalimizin 2 cini gerçekleştireceğiz. Bu konu üzerinde ilk istişaremizi yaptık. Bu istişarelerimiz devam edecek. İlk festivalimiz sırasında bir tecrübe edindik. Eksikliklerimizi ve başka daha neler yapılabilir bunları gördük. Daha iyisi için istişarelere başladık. İnşallah 2018 yılında daha güzel bir etkinlik olacaktır. Gündemimize hava parkı da aldık. Hususi uçakların da faydalanacağı hava parkın hem Kapıkaya Festivalimiz hem de özellikle medikal OSB için faydalı olacağını düşünüyoruz. Balon gezileri, yamaç paraşütünden sonra hava park ile Baframıza bir ilki daha getirmiş olacağız” dedi.

Son Güncelleme: 01.12.2017 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.