banner388

Bafra'da torpido paniği

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde gençler deniz kenarında torpido benzeri bir madde buldu.

Bafra'da torpido paniği

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde gençler deniz kenarında torpido benzeri bir madde buldu.

15 Ekim 2021 Cuma 23:30
Bafra'da torpido paniği

Dün gece yaşanan olayda Tayfun Uyar, Adem Polat, Fatih Çakır ve Samet Yalçınkaya isimli gençler off-road yapmak için 19 Mayıs ilçesi Kumcağaz bölgesinde deniz kenarına gitti. Deniz kenarında buldukları torpido benzeri maddeyi Bafra'daki iş yerlerine getiren gençler sonrasında tehlikeli bir madde olabileceğini düşünerek polise haber verdiler. Olay yerine gelen Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İl Emniyet Müdürlüğü bomba imha ekibinden yardım istedi. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri yaptıkları inceleme sonucunda torpidoya benzeyen maddenin patlayıcı etkisi olmadığını belirledi.

"TEHLİKELİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜP POLİSE HABER VERDİK"

Torpidoyu getiren gençlerden Adem Polat, “Engiz kumsalına arkadaşlarla beraber off-road yapmaya gitmiştik. Orada denizin kenarında bulduk. Aldık buraya getirdik. Bir endişe duyduk ama arkadaşımız 'getirelim' dedi. Dükkana getirip süs yaparız dedik. Sonra tehlikeli bir şey olduğunu düşünüp polise haber verdik" dedi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tayfun Göker 2021-11-03 08:48:27

hiçmi torpido görmediniz ? bu kadarda olmaz dedirten bir haber.