banner388

Bafra'da işler kızışıyor

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Rızvan Aksoy, sert açıklamalarda bulundu.

Bafra'da işler kızışıyor

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Rızvan Aksoy, sert açıklamalarda bulundu.

30 Mart 2018 Cuma 10:44
Bafra'da işler kızışıyor

Samsun haberBafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Samsunhaber.COM'a yaptığı açıklamalarda sert ifadelere yer verdi. "İlk başkan olduğumuz dönemde oturmaya koltuk dahi yoktu" diyen Başkan Adayı Aksoy, "Biz Bafra TSO'yu komple yenileyerek 5 yıldızlı otel konumuna getirdik. Mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızda 5 senede  dış cephesinin boyasını bile yapamadılar" diye konuştu.

VAATLERİNİ AÇIKLADI

Başkan seçildikleri taktirde Bafra TSO'ya modern bir hizmet binasına kavuşturacaklarını belirten Başkan Adayı Aksoy, "Yeni kurulacak üniversiteye talip olacağız. İmalat ve üretim yapan üyelerimize destek sağlayarak, yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlara katılacağız. Bafra ve çevre illerin kalkınması için gece gündüz çalışacağız" şeklinde ifade etti.

MEVCUT BAŞKAN AÇIKLAMA YAPMADI

Bafra TSO Yönetim kurulu Başkanı Göksel Başar ise Başkan Adayı Rızvan Aksoy'un iddialarıyla ilgili önümüzdeki günlerde basın açıklaması gerçekleştireceğini söyledi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan KURT 2018-03-30 13:53:17

Çalışsaydınız eğer 5 yıldızlı yatan bir kurum gibi değil de üyelerinizi kalkındıran yardımcı olan bir kurum gibi gösterirdiniz..

Avatar
Ali Haydar 2018-03-30 13:54:13

Sayın Editör, burada önemli bir konu var. Seçime giren adaylardan Göksel Bey ile ilgili çok ciddi bir iddia hala cevap beklemekte. Haberi yapılan davet merkezi ile ilgili halk ruhsatsız olmasına takıldı ama asıl önemli olan düğün salonu ruhsatı olmaması yani %18 yerine %8 kdv keserek Devletin %10 kdvsini kaçırması. Bu durum belediye ve vergi dairesinden teyitlenmesine ve kanunen ciddi bir suç olmasına rağmen ne Zihni başkan konuyu encümene taşıyıp Yapması gereken ruhsat iptalini yapıyor ne de vergi dairesi cezai işlem uyguluyor. Bu durum altında Göksel bey nasıl seçime girebilir?

Avatar
Hamdi turgut 2018-03-31 08:55:10

Rızvan beyin bu makama tecrubesi sosyalliği liyakati ve özgüveni ile layik olduğunu duşünüyorum.bafra esnafinin bu seçimde bunu gözonünde bulunduracağına inaniyorum.mevcut baskanın son derece pasif olduğu kanaatindeyim.bafra odasina sahip çikmali ve Rızvan Aksoy demelidir.

Avatar
Bafranın Bir Garibi 2018-03-31 11:46:38

Yaptığınız planlarla doldurdunuz kesenizi elbet unutmayın Yüce Allahın planını

Avatar
Kani kurt 2018-03-31 20:17:32

Göksel basar haksız kazancın nasıl elde edileceğini çok iyi bilenlerdendir.kahvehane garsonlugundan bu güne gelmesi biraz sihirli değnek gerektirir

Avatar
Harun i. 2018-04-01 00:51:46

Bence rizvan aksoy halkın içinden gelen ve insanı ile bütünleşen bir başkan adayı. Tabiki sonuclari üyeler belirleyecek. Lakin hakkı hak edene vermek gerekirse doğru söze ne söylenir. Rizvan aksoy doğru seçimdir.