banner388

Bafra'da inşaat hırsızları yakalandı

Samsun’un Bafra ilçesinde inşattan hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı.

Bafra'da inşaat hırsızları yakalandı

Samsun’un Bafra ilçesinde inşattan hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı.

12 Ocak 2018 Cuma 11:26
Bafra'da inşaat hırsızları yakalandı

Samsun haber * Samsun'un Bafra ilçesi Emirefendi Mahallesi Süleyman Türk Caddesi'nde Perşembe günü saat 00.30'da kamyonetle inşaatın önüne gelen 3 kişi 365 adet dış cephe yalıtım mantolama malzemesi olan köpük, 6 balya file ve poşette bulunan bin adet dübeli çaldı.

Sabah inşaata giden ve malzemelerin çalındığını farkeden inşaat sahibi H.Y. polis ekiplerine haber verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri kamera kayıtlarını inceleyerek hırsızların kimliklerini tespit etti.

Hırsızlık zanlısı 29 yaşındaki R.A., 43 yaşındaki İ.D. ve 16 yaşındaki Ş.D. yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık zanlısı 3 kişi çaldıkları malzemeleri 37 yaşındaki S.A. isimli kişiye sattıklarını ifade etti.

Gözaltına alınan S.A. ise malzemelerin çalıntı olduğunu bilmediğini söyleyerek 2 bin 500 liraya satın aldığı malzemeleri teslim etti. Malzemeler sahibi H.Y.'ye teslim edilirken hırsızlık zanlıları  Bafra Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 29 yaşındaki R.A. ve 43 yaşındaki İ.D. tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevine gönderildi. 16 yaşındaki Ş.D. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

İHA

Son Güncelleme: 12.01.2018 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.