banner388

Bafra'da Halk İdarecilerle Buluştu

Samsun’un Bafra ilçesi Kaymakamlığı’nın önderliğinde halka açık toplantı gerçekleştirildi.

Bafra'da Halk İdarecilerle Buluştu

Samsun’un Bafra ilçesi Kaymakamlığı’nın önderliğinde halka açık toplantı gerçekleştirildi.

24 Kasım 2016 Perşembe 19:34
Bafra'da Halk İdarecilerle Buluştu

Halkın farklı kesimlerinin katıldığı toplantı Bafra Muhtarlar Derneği’nde Kaymakam Vekili Hakan Kubalı önderliğinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, daire başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar yer aldı.
Kaymakam Vekili Kubalı “Bafra’mız birlik ve beraberlik anlayışına sahip bir ilçedir. İlçemizin daha akılcı, daha disiplinli, daha yardımsever ve tamamlayıcı bir anlayış içinde daha iyi bir yere ulaşabilmesi için birbirimizle sıcak yakınlık kurmalıyız. Düzenlenen toplantılar her ay gerçekleştirilecek. Birbirimizle daha sağlıklı ve samimi iletişim halinde kalacağız. Dolayısıyla ilçemizin ekonomik gücünü daha iyi değerlendirmesi neticesini ortaya çıkaracağız. 71 bin 751 kadın, 69 bin 650 erkek vatandaşımızın bulunduğu toplamda 141 bin 401 vatandaşımızın olduğu Bafra'mız da aynı havayı soluyoruz. İlçe merkezinde 21, kırsal bölgede ise 110 mahalle ile toplam 139 mahallemiz bulunmaktadır” şeklinde konuştu.
Kaymakam Vekili Kubalı’nın gerçekleştirdiği konuşma sonrasında toplantı katılımcıları ilçenin problemleri, dilekleri ve isteklerini sundular ve daha sonrasında ise toplantıyı sonlandırdılar.

 

Son Güncelleme: 26.11.2016 10:57
Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.