banner388

Bafra'da Geniş Çaplı Huzur Denetimi!

Samsun’un Bafra ilçesinde huzur ve güven düzeninin devamı için polis ekiplerince geniş kapsamlı asayiş uygulaması yapıldı.

Bafra'da Geniş Çaplı Huzur Denetimi!

Samsun’un Bafra ilçesinde huzur ve güven düzeninin devamı için polis ekiplerince geniş kapsamlı asayiş uygulaması yapıldı.

12 Haziran 2022 Pazar 12:30

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin yağmur altında yaptığı uygulamada her yer didik didik arandı. Narkotik madde ticareti ve kullanımının yoğun olabileceği değerlendirilen riskli konumlardaki umuma açık yerlerde, mahalle, sokak, park ve metruk binalarda şüpheli görülen şahıslar üzerinde eş zamanlı ve geniş kapsamlı olarak yapılan uygulamada, toplam bin 354 şahıs, 26 umuma açık eğlence yeri, 312 araç, 23 park ve bahçe, 12 metruk bina kontrol edildi. 2 adet ruhsatsız tabanca, 13 adet tabanca fişeği, 3 adet amaç dışı bıçak, 2 paket halinde 1,76 gram metamfetamin maddesi, 2,20 gram esrar maddesi, 1 adet esrar öğütücü,3 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 1 adet kumar oynatma makinası ele geçirilerken, 3 işyerine idari yaptırım tutanağı düzenlendi. Trafik kuralına uymayan sürücülere de 9 bin 23 TL para cezası kesildi. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve Kaymakam Cevdet Ertürkmen, yapılan uygulama hakkında bilgi aldı.

Şehrin huzur ve güven ortamının devamı için uygulamaların devam edeceği belirtildi.

Kaynak: İha

Son Güncelleme: 12.06.2022 13:10
Anahtar Kelimeler:
BafraGüvenlikAsayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.