banner388
banner390
banner410
banner408

Bafra Belediyesi'nden ücretsiz ulaşım

Bafra Belediyesi o tarihler arasında vatandaşlara ücretsiz ulaşım sağlayacak.

banner269

Bafra Belediyesi'nden ücretsiz ulaşım

Bafra Belediyesi o tarihler arasında vatandaşlara ücretsiz ulaşım sağlayacak.

14 Şubat 2020 Cuma 20:07
Bafra Belediyesi'nden ücretsiz ulaşım


Bafra Belediyesi, 15-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Karadeniz 6. Kitap Fuarı için ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.
Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuara Bafra’dan katılmak isteyen vatandaşlar için seferler düzenleyen Bafra Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak.

Kitap Fuarı'na gidecek araçlar, hafta içi ve hafta sonu her gün saat 9.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan hareket edecek. Geri dönüş saati ise 15.00 olarak belirlendi.
Karadeniz Kitap Fuarı’na bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak. 9 gün boyunca düzenlenecek panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği ve imza günleri olacak. Karadeniz 6. Kitap Fuarında, pek çok yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

Anahtar Kelimeler:
Samsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.