banner388
banner390
banner410
banner408

Bafra Belediyesi her gün 5 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ramazan ayında aşevlerinden her gün iki noktadan 5 bin kişiye iftar yemeği dağıttığını söyledi.

banner269

Bafra Belediyesi her gün 5 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ramazan ayında aşevlerinden her gün iki noktadan 5 bin kişiye iftar yemeği dağıttığını söyledi.

08 Haziran 2017 Perşembe 01:16
Bafra Belediyesi her gün 5 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor

Samsun HaberBafra Belediyesi sivil toplum kuruluşlarına(STK) iftar yemeği verdi.

Ali Kale Turistlik Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yanı sıra, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, OMÜ Turizim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Fatma Aydın, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Ramazan ayında yardımlaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin zirveye ulaştığı ay olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “İftar yemeklerimizin yanı sıra aşevimizden de her gün iki noktadan 5 bin kişiye, mağdur ailelere de yemek dağıtımı yapıyoruz. Yaşlı olup evinde yemek yapanı olmayan 250 aileye evlerine sıcak yemek götürüyoruz. Böylece toplumda ekonomik yoldan sıkıntı çeken ailelerimize de ulaşmış ve onları da Ramazan'da mutlu etmiş oluyoruz. Zaten Ramazan’ın da ruhu buna uygun, gereği de bu. Bu çalışmalarımız devam edecek. Bafra olarak sivil toplum kurumlarıyla, bütün bürokrasiyle, yöneticileriyle bir ve beraber olarak ilçemizin geleceğini inşa etmek için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

Bafra’nın üretim bakımından çoğu ilden fazla üretim yapan bir ilçe olduğuna dikkat çeken Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, “İlleri sıraya koyarsak, Bafra’yı da içine atarsak iller sıralamasında 53. sırada olduğu görülüyor. Bafra üretim bakımından da çoğu ilden fazla üretim yapan bir ilçe. Bafra’nın verimli topraklarından değil Bafra’nın, değil Samsun’un Türkiye’nin her yerine yiyecek içecek gitmekte. Ramazan paylaşma ve birlik, beraberlik dayanışma ayı. Bu birlik beraberlik her zaman gösterilmekte” diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.06.2017 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.