banner388

Bafra Belediye Başkanı belli oldu

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Bafra'nın yeni Belediye Başkanını açıkladı.

Bafra Belediye Başkanı belli oldu

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Bafra'nın yeni Belediye Başkanını açıkladı.

10 Mayıs 2018 Perşembe 21:57
Bafra Belediye Başkanı belli oldu

Zihni Şahin'in Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından, Bafra Belediye Başkanı'nın kim olacağı merak ediliyordu. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Bafra'nın yeni Belediye Başkanını açıkladı.

Hakan Karaduman, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bafra Belediye Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın onayı ile Hamit Kılıç belirlenmiştir. Samsun’ muza hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Bafra Belediye Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın onayı ile Hamit Kılıç belirlenmiştir. Samsun’ muza hayırlı olsun. @Akparti @55akpartisamsun

— Hakan Karaduman (@hkaraduman55) 10 Mayıs 2018

MECLİS PAZAR GÜNÜ TOPLANACAK

Bafra Belediye Meclisi Pazar günü saat 14.00'te toplanarak yeni belediye başkanını seçecek.

Son Güncelleme: 11.05.2018 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.