banner388
banner390
banner410
banner408

Babası tarafından bıçaklanan şahıs kardeşi tarafındanda vuruldu

Samsun'da babası tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan şahıs hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Taburcu olduktan sonra muhtar olan kardeşi ile kavga eden şahıs bu seferde kardeşi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak yine hastanelik oldu.

banner269

Babası tarafından bıçaklanan şahıs kardeşi tarafındanda vuruldu

Samsun'da babası tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan şahıs hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Taburcu olduktan sonra muhtar olan kardeşi ile kavga eden şahıs bu seferde kardeşi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak yine hastanelik oldu.

20 Kasım 2020 Cuma 16:54
Babası tarafından bıçaklanan şahıs kardeşi tarafındanda vuruldu

İlk olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesinin Sanayi Mahallesi Recepoğlu Kavşağı'nda sabah saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 65 yaşındaki İsmail Ç., oğlu İsmail Ç.'yi (38) aracının içinde bıçakla sol omzundan yaraladı. Kanlar içinde kalan oğul, 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kendisini bıçaklayan babasından şikayetçi olduğunu söyleyen İsmail Ç., "Hayvancılık işiyle geçimimi sağlıyorum. Babam geçen yıl 22 büyükbaş hayvanımı sattı, bana parasını vermedi. Yaklaşık 3 hafta önce de bu kez de 105 adet koyunumu sattı, yine parasını vermedi. Kendisinden paramı isteyince benimle kavga etti. Bugün aracımla seyir halindeyken önüme çıkıp durdurup bana aracın içinde bıçakla saldırarak yaraladı" dedi.

Baba İsmail Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Yaralı oğlu İsmail Ç. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.

İkinci olay ise Tekkeköy ilçe meydanında saat 14.00 sıralarında yaşandı. Hastaneden taburcu olan İsmail Ç. ile Sanayi Mahallesi Muhtarı olan ağabeyi Aydın Ç.(48) arasında kavga çıktı. Kavgada ağabeyinin silahlı saldırısına uğrayan İsmail Ç. bu kez de sağ bacağından tabancayla vurularak yaralandı. Muhtar Aydın Ç. ise darp sonucu kafasından yaralandı. Aydın Ç, ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne, silahlı yaraladığı İsmail Ç. ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İsmail Ç. bu kez de ağabeyinin kendisini vurduğunu söyledi. Muhtar Aydın Ç. de kardeşinin kendisine sandalye ile saldırdığını ileri sürdü.

Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aydın Ç. tedavisinin ardından Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CANBULAT 2020-11-20 17:01:04

HABERI YAPAN KARDESIM GAZI DEVLET DIYSOUN MEDICANA YAZILI BATTANIYE CIKIYOR ARASTIRMA DIYOSUN YINE AYNI SEKIDLE MEDICANA YANI GEREK YOK BOYLE SEYLERE GAZETENIN SAHBININ PATRONUN OLDUGUNU ZATEN BILIYORUZ GUZEL DOSTUM

Misafir Avatar
okuyucu 2020-11-21 13:06:48 @CANBULAT

mahbadınızdan okuyorsunuz sanırım tekrar okuyun ve özel bir hastane yazısını musait bir yere sıkıştırın aklınızdan cıkmasın

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
BAY X 2020-11-21 08:25:11 @CANBULAT

Bence senin okuduğunu anlayamama problemin var yada haberi düzgün okumamışsın

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Fikri 2020-11-20 19:44:18 @CANBULAT

Dostum haberde problem yok vurulan medicanaya gitti abisi gaziye gitti

Beğenmedim! (0)
Avatar
Samsun 2020-11-20 19:22:44

Topal oğlum kavga senin neyine sonra yersin kafaya sandelyeyi ikinizede yazık kardeşsiniz ayıp

Avatar
Uğur 2020-11-20 21:18:55

Bu ismail çavuşoğlu denilen birey tekkeköydenyaşamaktadır.bi gün gülsan sanayiide benden parça aldı ustama taktırıp geleceğim dedi.gidiş o gidiş daha tüm aramalarıma rağmen ne telefon ile ulaşabildim.evine gittiğimde ise evde olmadığı söylendi.yerinide evde eşi çoxcukları bilmiyoruz dediler.bir tekkeköylü esnaf arkadaşıma araştırttırdım.türkiyenin herhangi bir illerinde hayvan dolandırıcısı denildi .su testisi su yolunda kırılmış.rabbimin adeleti tecelli etti.sahtekar

Avatar
Yakamoz 2020-11-21 00:41:44

Canbulat sen haberi iyi okudun mu güzel kardeşim. Sırf yorum yazmak için bile olsa anlayarak oku olurmu? Haberde bir sıkıntı yok sıkıntı senin idrak edemeyen beyinde. Haberi yapanı,patronu bırak bilginle yarış öyle yorum yap. Artık samsun haberin yorum yazıcıların üye olmadan yorum yapamayacağı vakti gelmedimi sayın editör.

Avatar
Kesim 2020-11-21 09:56:02

Haberi iyi oku anlarsın kardeşim

Avatar
KoÇoVaLı... 2020-11-21 12:48:19

İşin içinde para girdimi ne baba oğlunu tanır , nede abi kardeşini tanır.Devir böyle bir devir oldu...

Avatar
Meltem 2020-11-21 12:58:09

Gelen vurmus giden vurmus yazik

Avatar
samsun55 2020-11-23 09:19:08

bu nasıl bir baba ve bu nasıl bir kardeş.böyle haber duyunca insanlığımdan utanıyorum.insan olan hiç evladına kıyarmı.kardeş kardeşe kurşun atarmı pes doğrusu