banner388
banner390
banner410
banner408

Ayvacık Meydanı'nda 2 bin kişi iftar açtı

Samsun'un Ayvacık ilçesi meydanında Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın katılımıyla 2 bin kişi iftar açtı.

banner269

Ayvacık Meydanı'nda 2 bin kişi iftar açtı

Samsun'un Ayvacık ilçesi meydanında Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın katılımıyla 2 bin kişi iftar açtı.

12 Haziran 2017 Pazartesi 12:40
Ayvacık Meydanı'nda 2 bin kişi iftar açtı

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Ayvacık meydanında düzenlenen iftar programında 2 binin üzerinde vatandaş katıldı. 

Sevgi seliyle karşılaşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.


Yılmaz iftar sonrasında yaptığı açıklamada, "Bu akşam burada bir büyük Ayvacık ailesi iftarı var. Evlerimizde ailelerimiz ile açtığımız o bereket kokan iftar sofraları var ya işte bu akşam Ayvacık Meydanı da aynı evlerimiz gibi oldu. İnanın Ramazan'ın güzelliğini yüreğimde hissettim. Hepimizin evinde bir kaşık çorbası ve bir dilim ekmeği elbet vardı. Ancak geldiniz burada hep beraber iftar yaptık ve Ramazan'ın güzelliğini beraber yaşadık. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde aynı masa etrafında bir araya geliyoruz. Böyle güzel bir atmosfer oluşturdukları için Ayvacıklılara teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olacak. Bu birlik ve beraberlik karşısında hiç bir güç duramayacak ve inşallah yine böyle büyük bir iftar sofrasında buluşacağız" dedi.
 

Son Güncelleme: 13.06.2017 02:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan 2017-06-12 17:01:27

bizim atakum karakavuk köyü de sakli cennetti baskan, senin arkadasin sadik ucak tas ocagini sizden alana kadar. sonra ne oldu 100 lerce agaclar asirlik acaclar doga katloldu. ve o sadik ucak belediyeyide dolandirdi dogayida mahvetti günahi vebali kimin bu olaylarin, genede köyde biz size oy veriyoruz ama siz doganin katline sessiz ve duymazdan adamlari korumakdan geliyorsunuz yazik