banner388

Ayşe Ayan'dan Kurban Bayramı kutlama mesajı

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Adayı Avukat Ayşe Ayan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayşe Ayan'dan Kurban Bayramı kutlama mesajı

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Adayı Avukat Ayşe Ayan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

01 Ağustos 2020 Cumartesi 20:19
Ayşe Ayan'dan Kurban Bayramı kutlama mesajı

Avukat Ayşe Ayan kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Değerli Hemşehrilerim  Yüce Allah’ın izni ile bir Kurban Bayramına daha sağ salim kavuştuk. İyi Partimizin kuruluşu olan 25 Ekim 2017 tarihinden sonra  karşıladığımız üçüncü Kurban bayramı. Cesur Yürekli insanlar tarafından ekilen İYİ lik tohumu hergeçen gün halkımızın teveccühü ile umut olarak büyümeye devam ediyor. Biz İYİ Partililer bu kutsal günlerimizi kendi  manevi  havası içerisinde , dolu dolu  yaşamak ve yaşatmak niyet ve azmindeyiz.  Pandemi sürecinin devam etmesi dikkate alınarak sağlığımız için   Bayramlaşma merasimlerinde  tedbirleri de elden bırakmamaya özen gösterelim.

Bayramlara ulaşamayan  şehit kardeşlerimize Allahtan Rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum.

Bayramlar insanların kucaklaştığı, dargınların barıştığı, yardımlaşma duygularının yüceldiği, yaşlıların , yetimlerin öksüzlerin hatırlandığı  kutsal günlerimizdir. Sevgi,barış kardeşlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı  bir Bayram dileği ile  Yüce Türk Milletinin , Samsunlu Hemşehrilerimizin ve İYİ Parti Teşkilat ve Üyelerinin Kurban Bayramını en içten dileklerimle  kutlar, Milletçe huzur , barış ve sağlık içerisinde nice bayramlarda birlikte olmayı Allahtan dilerim. 

AV. AYŞE AYAN 
İYİ PARTİ SAMSUN
İL BAŞKAN ADAYI 
 

Son Güncelleme: 01.08.2020 21:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.