banner388

Atlı binicilik tesislerinde eğlenceli kamp

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesisleri’nde, bu hafta sonu kamp gerçekleştirildi.

Atlı binicilik tesislerinde eğlenceli kamp

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesisleri’nde, bu hafta sonu kamp gerçekleştirildi.

22 Haziran 2020 Pazartesi 18:22
Atlı binicilik tesislerinde eğlenceli kamp

Atlı Spor Tesisleri’nde binicilik eğitimi alan 15 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen kamp, birçok yaş grubundan 15 öğrencinin katılımıyla OMÜ Gölet ve Piknik Alanı’nda Atlı Spor Tesislerinde yapıldı.

HEM ATLI SAFARİ HEM MÜZİK VE EĞLENCE

 20 – 21 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen kampta öğrenciler atlı safari, mangal partisi, canlı müzik ile eğlenceli vakit geçirdi. Kampı tekrarlamayı düşündüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Atlı Spor Tesisleri Sorumlusu Aykut Gürsoy, “Kampımızın amacı hem insanları kaynaştırmak hem de tesisimizi tanıtmak. Kampımızda 10 yaşından da 30 yaşından da öğrencimiz vardı. Antrenörümüz Aydın Tekin, Seyislerimiz Savaş Işık ve Evren Yiğit eşliğinde öğrencilerimiz atlı safari gerçekleştirdi. Hem de mangal partisi ve canlı müzikle eğlenceli dakikalar geçirdi” dedi.


Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir de Atlı Spor Tesisi’nde binicilik eğitimi alan öğrencilerin kampını ziyaret ederek, başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ero 2020-06-22 21:01:56

maske yok hiç birinde

Avatar
Burak 2020-06-23 08:06:14

ero imam cemaat ilişkisi işte belediye başkanı takıyormu ki çocuklar taksın