banner388

Atatürk Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki çalışmalarına hafta sonu da devam etti.

Atatürk Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki çalışmalarına hafta sonu da devam etti.

19 Kasım 2017 Pazar 18:18
Atatürk Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı'nda yapılacak olan peyzaj düzenlemelerine hafta sonu da devam ediyor. Büyükşehir, Samsun'u  görsel anlamda üst sıralara taşımak için çalışmalarını sürdürüyor.


Çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarı Kılıçdede Mahallesi ve Liman Kavşağı arasında kalan güzergahta başlatılan peyzaj çalışmaları devam ediyor.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, çalışmaları takip ederek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sabah ola, hayır ola. Tebessüm ile siftah ola. Samsunumuzun var olan güzelliğini gün yüzüne çıkarmaya çalışan Büyükşehir Belediyemizin peyzaj işçilerine de, ekmeği için pazar günü kepenk açan esnaf kardeşlerimize ve tüm hemşerilerimize de hayırlı Pazarlar hayırlı kazançlar diliyorum" ifadelerine yer verdi.


Çalışmalar ile birlikte Atatürk Bulvarı, yürüme yolları, gölgelikler, oturma alanları ve dikilen ağaçlar ile tam bir yaşam alanı olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN ÇETİN 2017-11-20 12:23:09

Sayın başkan...trafikte sorunlar çok..belediye otobüslerinde sabah,akşam hizmete bir bakın...hindastanı görür gibiyiz..çok çok kalabalık ve hizmet sıfır..bulvarda tıkanıklık hat safhada...bir ilgilensen...şirin samsun halkı bunu dört gözle beklemekte...