banner388

Atakum’un Yeni Bebekleri

Atakum Belediyesi, yeni bir proje başlattı. Adı, ‘’Hoşgeldin Bebek’’ içeriği ise dünyaya gelen bebekler için hazırlatılan hediye paketleri

Atakum’un Yeni Bebekleri

Atakum Belediyesi, yeni bir proje başlattı. Adı, ‘’Hoşgeldin Bebek’’ içeriği ise dünyaya gelen bebekler için hazırlatılan hediye paketleri

23 Ocak 2017 Pazartesi 15:32
Atakum’un Yeni Bebekleri

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Biz Atakum İlçesini evimiz, ilçemizde yaşayanları ailemiz olarak görüyoruz. Her yeni doğan bebeği, ailemizin bir ferdi olarak görüyor, seviniyoruz” dedi. Uygulamış oldukları projeleri bu şekilde anlattı.

Atakum Belediyesi, yeni bir proje başlattı. Adı, ‘’Hoşgeldin Bebek’’ içeriği ise dünyaya gelen bebekler için hazırlatılan hediye paketleri. Bu çalışmayla Atakum ilçesinde dünyaya gelen bebekler için hediye paketleri hazırlatılıp ailelerine teslim ediliyor.


Atakum’un güzelliğini dünyaya yeni gelen bebeklerle daha da arttığını onlara da Atakum’lu olarak dünyaya gelmelerinin farkını hissettirebilmek için böyle bir uygulama başlattıklarını söyleyen İshak Taşçı, Atakum ilçesi güzelliklerin merkezi. Bu anlamda Atakumlu olarak dünyaya gelen bebekler, bu güzellikler içerisinde doğuyor. Bizler de her dünyaya gelen bebekte ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Ailelerin, evlat sahibi olma mutluluğuna, bizler de ortak oluyoruz. Atakum Belediyesi olarak ilçemizde dünyaya gelen bebeklere ‘Hoşgeldin Bebek’ paketleri hazırlıyor ve ailelerine ulaştırıyoruz. Bebeklerin ilk hediyelerini bizden almasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 


Atakum ilçesinde yaşayanları aileleri olarak gördüklerini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dünyaya her gelen bebeğin ailesinin bir parçası olarak görüldüğünü söyledi. Düşüncelerinin devamında ise, dünyaya gelen o bebeklerin, yarınlarında daha da güzel bir Atakum İlçesinde yaşaması için çalışıyoruz. Bütün projelerimizi, çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mine acar 2018-03-23 11:06:03

Düşünen, yapan, gönderen herkesten Allah razı olsun. Çok güzel bir uygulama çok teşekkürler.