banner388

Atakumluları sevindirecek haber

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede yapılacak olan Masal Park ve Tematik Lunapark projesinin müjdesini verdi. Projenin protokolü, Samsun Valisi Osman Kaymak'ın katılımıyla gerçekleşen törenle imzalandı.

Atakumluları sevindirecek haber

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede yapılacak olan Masal Park ve Tematik Lunapark projesinin müjdesini verdi. Projenin protokolü, Samsun Valisi Osman Kaymak'ın katılımıyla gerçekleşen törenle imzalandı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 12:16
Atakumluları sevindirecek haber

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede hayata geçirmeye hazırlandıkları Masal Park ve Tematik Lunapark projesinin müjdesini verdi. 1,5 Milyon TL yaklaşık maliyetle tamamlanacak olan projeye, OKA'dan 702 bin 500 TL destek geldi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın 55'de 55 proje sözü arasında da yer alan dev proje, 1.5 Milyon TL'ye mal olacak. OKA, bu projeye 702 bin 500 TL destek verecek. Projenin protokolü, Samsun Valisi Osman Kaymak'ın katılımıyla gerçekleşen törenle imzalandı. 

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçesinin 22 km'lik sahili, doğal güzellikleri ve sosyal yaşantısıyla, bölgenin önemli turizm noktalarından birisi olduğunu söyleyerek, "İlçemizin sosyal kültürel alanda daha da gelişmesi noktasında önemli adımlar atıyoruz. Birbirinden önemli projeleri ardı ardına hayata geçiriyoruz. Bu projelerimizde önceliklerimizden birisi de, ilçe turizminin gelişmesi oluyor. İşte bu düşünceden hareketle, Atakum Belediyesi Masal Park ve Tematik Lunapark projemizi hayata geçiriyoruz. Bir yandan çevre il ve ilçeleri Samsun'a çekecek olan bu projemiz, öte yandan Atakumlu hemşerilerimize, çocuklarıyla ve aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirme imkanı sunacak. Atakum Sahilinde, ilçemizin en merkezi konumunda vatandaşlarımıza hizmet verecek" dedi.

Başkan Taşçı, Atakum ilçesine yapılması planlanan projeler ile ilgili olarak ise, "2 bin 864 metrekare toplam alan üzerine kurulacak olan Masal Park ve Tematik Lunaparkında, atlı karınca ve dönme dolap gibi modern lunapark oyuncakları yer alacak. Tematik içeriğinden hareketle de, gençlerimizin değerlerimizi tanıması hedefleniyor. Bu doğrultuda, Fatih Sultan Mehmet, Dede Korkut, Hazerfan Ahmet Çelebi, Nasrettin Hoca gibi önemli isimler ve değerlerimizin hayatları, bu projemiz sayesinde yeni nesillere aktarılacak. Toplam maliyeti 1,5 milyon TL civarında olacak olan projemiz, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansından 702 bin 569 TL destek almaya hak kazanmıştır. Atakum Belediyesine yakışır bu proje için en kısa sürede ilk kazmayı vurmayı ve aynı hızla kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 14.06.2018 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2018-06-13 12:50:22

ya bu nerit arkadaş park yol asvalt tranvay açız lan açıııızzzzzzz işten çıkartıldık iş yok diyeee ne anlatıyon sen

Avatar
Osman 2018-06-13 12:31:01

Ankara'da mahallelerdeki geniş orta refürlerde halısaha çiminden yürüyüş yolları ve oturma bankları var. Atakum'da da tranvay kenarlarındaki geniş alanlara yapılabilir. İnsanlar sabah yürüyüşlerini burada yapabilirler.

Avatar
Cemal 2018-06-13 16:16:08

İş istiyoruz iş. Tütün fabrikası istiyoruz. Tersane istiyoruz. Üretmek satmak kazanmak istiyoruz. Park bahçe karın doyurmuyor. Üniversite mezunları tezgahtarlık yapıyor. Siz park bahçe derdindesiniz. Allah rızası için bir kere de bir üretim tesisi açın be yeter artık patlama noktasına geldik.

Avatar
Kasım 2018-06-13 16:33:00

Atakum'u betona çevirdiniz 1 tane park açmadınız 1.