banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum’da Edebiyat rüzgarı

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Atakum Edebiyat Şenliği, 19 Ekim Cumartesi günü birbirinden önemli şair ve yazarların katılımıyla Atakum’da gerçekleşiyor.

banner269

Atakum’da Edebiyat rüzgarı

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Atakum Edebiyat Şenliği, 19 Ekim Cumartesi günü birbirinden önemli şair ve yazarların katılımıyla Atakum’da gerçekleşiyor.

17 Ekim 2019 Perşembe 15:31
Atakum’da Edebiyat rüzgarı

Atakum Belediyesi’nin öncülüğünde, Samsun Gazeteciler Cemiyeti, Kuzey Kültür Evi, Edebiyat Nöbeti dergisi ve Kültürlerarası Şiir ve Çeviri Akademisi’nin katkılarıylarıyla 1. Atakum Edebiyat Şenliği 19 Ekim Cumartesi günü 12:00-21:00 saatleri arasında Atakum Belediyesi Yalı Kafe'de yapılacak.

ÖNEMLİ İSİMLER

Şenliğe sevilen şair Ahmet Telli, Sezai Sarıoğlu, Emin Şiir ve Şenol Morgül’ün yanı sıra Karadeniz Bölgesi'nden Kuzeyin Şairleri adı altında pek çok önemli isim katılıyor. Bir gün sürecek etkinlikte, “Yerelden yazmak, yerelden yayımlamak” başlığı altında bir de panel düzenlenerek, Anadolu’da yazın mücadelesi veren sanatçıların sorunları masaya yatırılacak.

KUZEYİN ŞAİRLERİ SAMSUN’DA

Şenlik, 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 12.00’de Nesli Koca’nın sunacağı Atakum 1. Edebiyat Şenliği Karadenizli şairlerin yer aldığı “Kuzeyin Şairleri” etkinliğiyle başlayacak şenlikte Bircan Çelik, Bülent Karslıoğlu, İrfan Yıldız Beşlioğlu,  Mustafa Sezer, Fatma Hatun Esen, Eylem Bayar, Salih Temiz, Hatice Tarkan Doğanay, Serdar Topaloğlu, Zekeriya Çavuşoğlu, Eftelya Koyuncu gibi şairler şiirlerini okuyacaklar.

PANEL, DİNLETİ,  İMZA GÜNÜ

Saat 14.00’te de Celal Karaca’nın yöneteceği, Semrin Şahin, İrfan Yıldız Beşlioğlu, Bülent Karslıoğlu ve Bircan Çelik’in  konuşmacı olarak katılacağı “Taşrada Yazmak, Taşrada Yayımlamak” adlı panel yapılacak. Saat 16.00’da şair Ahmet Telli’nin şiir dinletisi ve imza günü yapılacak. Program 19.30’da Sezai Sarıoğlu, Emin Şir ve Şenol Morgül’ün katılacağı şiir ve dinleti ziyafetiyle sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2019-10-18 18:19:41

Bu bir sanatsal etkinliktir daha bunu anlayamayan beyinsiz.Sen rahat ol örümcek kafalı Samsuna din satmaya gelen "Hoca"larla karıştırma bunları.Bunlar kitap satmaya aydınlatmaya seninkiler yanmaz kefen satıp binlerce lira karşılığında karanlık pazarlamaya geliyor.Korkma senin insan olman için uğraşmıyorlar zaten çünkü sen istemiyorsun.Rahat ol.

Avatar
Recepsavar 2019-10-18 18:55:34

Recep kes sesini sen önce Türkçe yazmayı öğren sonra gel ahkam kes. Daha ADALET yazmayı bilmiyorsun. Allah'tan korkacak olanlar insanları edebiyatla bulusturanlar mi yoksa milletin parasını yeyip 35 ton eti hüpletip hala hesap vermeyenler mi? Toprağın altında asıl hangisi sorgulanır sence?

Avatar
Recep 2019-10-18 16:48:01

İnsanların maaşını kesin bunlara verin elbet bu adaled bir gün tecelli edecek ya toprağın üstünde veya altında Allah dan korkmuyorsanız bunu yayınlamayın

Misafir Avatar
samsunluyuz 2019-10-18 18:23:28 @Recep

Atma recep din kardeşiz diye bir laf vardır tam sana göre .Ak sakallılar (AKP belediyeleri)gençlik merkezleri diye yandaş müteahitlerle milletin parasını yedi borç yaptı utanmadan çıkmış sponsorları belli yalandan yere yorum yazmışsın sallama da haberi iyi okuu cahil herif....Bir zahmet git de kültür seviyen yükselsin buradan boş yorumlar yazmazsın..

Beğenmedim! (0)