banner388

Atakum’da demokrasi eylemi

Ülkece sokaklara ve meydanlara döküldüğümüz şu günlerde Samsun halkıda üzerine düşeni yapıyor.

Atakum’da demokrasi eylemi

Ülkece sokaklara ve meydanlara döküldüğümüz şu günlerde Samsun halkıda üzerine düşeni yapıyor.

22 Temmuz 2016 Cuma 01:54
Atakum’da demokrasi eylemi

Samsun Atakum’da, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe kalkışmasına tepki göstermek amacıyla yürüyüş yapıldı.
Denizevleri Mahallesi’nde bulunan Tramvay durağının önünden başlayan yürüyüş, Atakum Belediyesi önüne kadar sürdü. Yürüyüşte yaşlısı genci çok sayıda vatandaş yer aldı. Yürüyüşte vatandaşlar 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimine tepkilerini attıkları sloganlarla gösterdiler. Yürüyerek Atakum Belediyesi yanında bulunan Atakum Meydanı önüne gelen vatandaşları burada İlçe Kaymakamı Ali Bakoğlu, Belediye Başkanı İshak Taşçı ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
Yürüyüşte yer alan vatandaşlara teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ellerine aldıkları bayraklarıyla Denizevleri Mahallesi’nden yürüyerek buralara kadar gelen genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah varlıklarını eksik etmesin diyorum. Bu güzel yürüyüşü yaparak darbeye ‘hayır’, demokrasiye ‘evet’ dediler. Atakum bu akşam burada. Artık darbeye ‘hayır’ diyoruz” ifadelerini kullandı.
‘İdam isteriz’ diye slogan atan vatandaşlara Başkan Taşçı da “İnşallah idam olayı da gerçekleşecektir diye inanıyoruz” diye cevap verdi.
Daha sonra Atakum meydanında da Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar okundu.

Son Güncelleme: 22.07.2016 02:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.