banner388

Atakum'da 3 bin aileye kurban eti dağıtıldı

Samsun'un Atakum ilçesinde ilçe belediyesi tarafından 3 bin aileye kurban eti dağıtıldı.

Atakum'da 3 bin aileye kurban eti dağıtıldı

Samsun'un Atakum ilçesinde ilçe belediyesi tarafından 3 bin aileye kurban eti dağıtıldı.

22 Ağustos 2018 Çarşamba 11:53
Atakum'da 3 bin aileye kurban eti dağıtıldı

Samsun haber - Atakum Belediyesi olarak her yıl hayata geçirdikleri 'Paylaşalım Bayram Olsun' kampanyasının bu yıl 5.'sini düzenlediklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumlu vatandaşların ilettiği kurban etlerini, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine bizzat kendisi teslim etti.

VEREN EL İLE ALAN EL ARASINDA KÖPRÜYÜZ


Geçtiğimiz yıl yaklaşık 3 bin aileye kurban eti ulaştırdıklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bu bayram da ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını çalarak yüzlerini güldürüyoruz. Kurban etlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını isteyen vatandaşlarımızın Atakum Belediyesine ilettiği kurban etlerini, veren el ile alan el arasında maddi ve manevi bir köprü konumunda hareket ederek, veren elin alan eli görmediği bir sistemle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Atakum Belediyesinin modern ve hijyenik tesislerinde paketlediğimiz kurban etlerini önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere kapı teslimi yapıyoruz. Ekiplerimiz Kurban Bayramı boyunca dağıtıma devam edecekler" diye konuştu.

BAŞKAN TAŞÇI'DAN DESTEK DAVETİ


'Paylaşalım Bayram Olsun' uygulamasını bu yıl beşinci kez gerçekleştirdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Her yıl gerçekleştirdiğimiz uygulamaya bu yıl da, Atakumlu vatandaşlarımızın katkılarını bekliyoruz. Kampanyamıza destek vermek isteyen vatandaşlarımız 444 40 55 veya Alo 153 Atakum Belediyesi Zabıta hattından bizlere ulaştığında, ekiplerimiz kapılarına kadar gelerek kurban etlerini alacaklar. İsteyen vatandaşlarımız kurban etlerini Atakum Belediyesi hizmet binası girişinde bulunan teslimat noktasına da bırakabilirler. Bu anlamda tüm hemşerilerimi, Paylaşalım Bayram Olsun projemize destek vermeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.08.2018 12:54
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-08-22 17:48:58

Belediye başkanı vermuyor o kurban paralarini halkin cebinden cikiyor duayı birazda millete yapın yaşlı teyzeler ablalar..

Avatar
Orhan ölmez 2018-08-22 21:16:16

Ben yanlış dine mi inanıyorum acaba?Benim inandığım dinde birine yardım edildiğinde yardım teşhir edilmez!ya sizin dininiz?