banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum'un iki büyük projesinde bitiş tarihi ne zaman?

Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 3 dev proje hakkında SAMSUNHABER.COM’a özel açıklamalarda bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Projelerimizle Atakum İlçesinin gelişimine yön veriyoruz. Karadeniz’in parlayan yıldızı olan Atakum, hayata geçirdiğimiz her projeyle daha da yaşanabilir bir kent haline geliyor” dedi.

banner269

Atakum'un iki büyük projesinde bitiş tarihi ne zaman?

Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 3 dev proje hakkında SAMSUNHABER.COM’a özel açıklamalarda bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Projelerimizle Atakum İlçesinin gelişimine yön veriyoruz. Karadeniz’in parlayan yıldızı olan Atakum, hayata geçirdiğimiz her projeyle daha da yaşanabilir bir kent haline geliyor” dedi.

11 Ağustos 2017 Cuma 15:36
Atakum'un iki büyük projesinde bitiş tarihi ne zaman?

Samsun Haber - Atakum İlçesini her alanda bölgenin öncü kenti haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şuanda açılışını yapmak için gün saydığımız Seyir Terası, Yeni Mahalle Sosyal Tesisi ve Osmanlı Hamamları projelerimiz, sadece Atakum’a değil, Karadeniz Bölgesine ve tüm Türkiye’ye hizmet verebilecek büyüklükte projeler. Projelerimiz halkımızın hizmetine sunulduğunda Atakum, tüm Türkiye’de adından söz ettiren bir ilçe olacak” ifadelerini kullandı.

SEYİR TERASI TURİST AKININA UĞRAYACAK

Atakum Seyir Terası projesinin tamamlanarak açılış aşamasına geldiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Seyir Terası, mimarisi, çevre düzenlemeleri ve eşsiz manzarasıyla inanıyorum ki kısa sürede bölgenin önemli turizm duraklarından birisi haline gelecek. Samsun’un en değerli mekânlarından birisini, Atakum Belediyesi imzasıyla vatandaşlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel anlamda birkaç ufak eksiğin tamamlanmasından sonra, gerçekleştireceğimiz açılışın ardından Seyir Terasını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Şeklinde konuştu.

OSMANLI HAMAMLARI ÖRNEK OLUYOR

Osmanlı mimarisinin yaşatıldığı hamam projesi ile turizme önemli bir katkı sağlamayı planladıklarını kaydeden Başkan Taşçı, “Atakum İlçesi halkının ihtiyaçlarına karşılık verecek olan hamam projesi, öte yandan da turizme önemli bir katkı olacak. Projesiyle bile örnek olan Osmanlı Hamamları projemiz, tamamlandığında Türkiye’nin önemli turizm noktaları arasında yerini alacak. Samsun’da 2016 yılında hibe alınan tek proje olan Osmanlı Hamamlarının toplam maliyeti 2,5 Milyon TL civarında. Bunun 656 bin TL’lik kısmı hibe olarak karşılanıyor. Tamamlandığında hayranlık uyandıracak bir fiziksel yapıya sahip olacak olan Osmanlı Hamamları projemiz, başarılı belediyecilik çalışmamız olarak diğer önemli projelerimiz arasında yerini alıyor” şeklinde konuştu.

3 BÜYÜK PROJE BİR ARADA

'Çocuk Oyun Alanı', 'Kapalı Pazar Yeri' ve 'Spor Tesisi'nden oluşan 3 büyük projeyi, tek bir projede buluşturdukları dev projede de çalışmaların hızlı ilerlediğini belirten Başkan Taşçı, “Üç katlı dev bir kompleksi ilçemize kazandırıyoruz. Bir katında kapalı çocuk oyun alanı bulunacak olan kompleksin, bir katında da kapalı pazar yeri olacak. En üst katında ise iki adet halı saha, bir adet tenis kortu ve kafeterya bulunacak. Toplam 16 bin metrekare kullanım alanı bulunacak olan bu dev projemiz, ilçemiz adına önemli bir yatırım olacak. Burada bir projede 3 büyük projeyi bir araya getirerek çok önemli bir yaşam alanını ilçemize kazandırmış olacağız” dedi.

ATAKUM TURİZM CENNETİ OLACAK

Atakum’un turizm değerini artırmak için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Atakum’u deniziyle, doğasıyla ve diğer birçok güzelliğiyle bir bütün olarak turizm cenneti haline getirmek için çalışıyoruz. Seyir Terası, Osmanlı Hamamları ve Yayla Konaklama Tesislerimiz başta olmak üzere daha birçok projemizle ilçemizi Karadeniz’in önemli turizm noktalarından biri haline getirdik. ‘Karadeniz’ denilince akla ilk gelen merkezlerden biri olan Atakum’un değerine değer katacak projelerimiz tam gaz devam edecek” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 12.08.2017 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakum Sevdalısı 2017-08-11 15:53:34

Söyleminiz güzel de sahada görünen çok farklı rant için yapılan zevksiz plansız binalar bu güzel ilçemizi hızla çarpık şehirleşmenin son örneğine dönüştürmesinden kaygı duyuyoruz şimdiden trafik çevre kirliliği ortada samimi çabalarınıza da teşekkür ederim

Avatar
aylapalaoglu 2017-08-11 16:07:07

Çok iyi olur gürültüden balkonlarımızda oturamıyoruz bari seyir terasında oturur kafamızı dinleriz emeği geçenler sağolsun,

Avatar
Tunalı 2017-08-11 17:01:00

Araç parkı zaten lebi derya ! Atakum da tayyip erdoğan aday olsa OY YOK !

Avatar
ali koç 2017-08-11 17:39:56

Seyir terası çok tehlikeli bir yerde önlem alınmazsa kazalara sebep olur.

Avatar
Ali Osman 2017-08-12 16:57:14

Kapali pazaryeri nezaman bitiyor.Secime az kaldi 55 projenin kaci bitti baaina aciklama bekliyoruz sy bsk Ishâk BSK

Avatar
Mehmet 2017-08-11 18:53:58

Başkanım önce şu İstiklal mahallesi 908. Caddeyi asfaltla toz ve topraktan geçilmiyor