banner388

Atakum'un gururları Türkiye finali için yarıştı

Girişimci Parkı Finalinde 40 takım Türkiye finali için yarıştı.

Atakum'un gururları Türkiye finali için yarıştı

Girişimci Parkı Finalinde 40 takım Türkiye finali için yarıştı.

08 Mart 2020 Pazar 15:57
Atakum'un gururları Türkiye finali için yarıştı


Atakum Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi’nde Girişimci Parkı düzenledi. Genç girişimciler projelerini tanıttılar. 200 kişiden oluşan 40 takım Türkiye finali için yarıştı. 10 takım sona kalarak jüri karşısına çıktı. 
Dijital Pazarlama Uzmanı Burak Öksüz, finaller hakkında şunları söyledi: “Yarışmaya karılan arkadaşlarımız 48 saat boyunca girişimcilik maratonunda mücadele verdi. Katılımcılar 48 saat boyunca yarışma alanından ayrılmadan projelerini yazdılar. Finalde öğretim üyelerinden oluşan jürimiz projeleri değerlendiriyorlar. Sunulan projelerden birinci, ikinci ve üçüncü olan projeler Türkiye’deki diğer girişimcilik maratonlarına katılım sağlayabilecekler. Yarışmacılar genel olarak üniversite öğrencilerinden oluşuyor. İlk başta 200 katılımcı maratona 5’erli grup halinde katıldılar. Ön jüride bu sayı 50 kişiye yani 10 gruba düştü. Finalde de dereceye giren gruplar belli olacak. Atakum Belediyesi olarak özellikle üniversite öğrencilerine daima destek olmak istiyoruz. Her zaman girişimciliğe, dijital dünyadaki dönüşüme katkıda bulunmak için Atakum Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya devan edeceğiz. Yarışmada ilk 3’e giren gruplar Türkiye finallerinde yarışma hakkı kazanacak."

Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.