banner388
banner390
banner410
banner408

"Atakum'u vatandaşlar yönetecek"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, Atakum halkının görüşlerinin önemli olduğunu belirterek, "Sizler için ‘İnteraktif Uygulama'yı hayata geçirdik. Atakum'da söz sizin olacak" ifadelerini kullandı.

banner269

"Atakum'u vatandaşlar yönetecek"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, Atakum halkının görüşlerinin önemli olduğunu belirterek, "Sizler için ‘İnteraktif Uygulama'yı hayata geçirdik. Atakum'da söz sizin olacak" ifadelerini kullandı.

22 Şubat 2019 Cuma 14:40
"Atakum'u vatandaşlar yönetecek"

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte Atakum meclis üyesi adayları ile bir araya gelen Başkan Şahin, "Hayırlısıyla 31 Mart akşamı sonrası seçilen meclis üyelerimizle birlikte Atakum ilçemize hizmet etmek için kolları sıvayacağız. Birlikte hareket edelim çünkü birlikten kuvvet doğar. Sıkmadığımız el ulaşamadığımız bir tek bile vatandaşımız kalmamalı. Hukuk ve yasalar çerçevesinde hep birlikte Atakumlu hemşehrilerimize en güzel hizmeti yaparız. Fikirlerinizi bize iletirseniz çok da sevinirim. Atakum için neler yapabiliriz konusunda her birinizden önerilerinizi bekliyorum" sözcüklerini kullandı.

BAŞKAN ŞAHİN'E SEVGİ SELİ

Başkan Zihni Şahin ardından Körfez Mahallesi'ndeki 'halk buluşması'na katıldı. Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir'in de katıldığı buluşmada coşkulu kalabalığa seslenen Zihni Şahin, "Atakum sadece Samsun'un değil Karadeniz'in de parlayan yıldızı. 2014 yılından 2019 yılına kadar nüfusun 60 bin kişi daha arttığı bir ilçe Atakum. Sahiliyle, mavisiyle, yeşil doğasıyla Atakum'u hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

“ATAKUM'DA VATANDAŞ SÖZ SAHİBİ OLACAK"

İlçe başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve Atakumluların önerileriyle, herkesi dinleyerek ortak akılla Atakum'u yöneteceklerini vurgulayan Başkan Zihni Şahin, "Halkımızla birlikte hareket etmek için, onların önerilerini, dileklerini, şikayetlerini öğrenebilmek için İnteraktif Uygulama'yı hayata geçirdik. Çünkü Atakum'u sizlerle yönetme kararındayız. Bunu her yerde vurguluyorum. Yol, asfalt, kaldırım gibi çalışmalarımız tabii ki devam edecek. Bunun yanında ilçedeki yeşil alanları arttırma çalışmalarımız da olacak. Ekonomik anlamda da şehrin kalkınması adına projelerimizi yakında sizlerle paylaşacağız. Atakum'un daha modern, çağdaş, huzur içinde yaşanabilir bir şehir olması için bugünkü geldiği noktadan hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Bunun için sizlerin görüş ve önerilerinizi bekliyoruz" diye konuştu.

VATANDAŞLARIN ÖNERİLERİ ÖNEMLİ

Başkan Zihni Şahin, son olarak, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte Aksu Mahallesi'ne misafir oldu. Zihni Şahin, Aksu sakinlerine de 'İnteraktif Uygulama'yı kullanmalarını önererek, "Atakum'a, Atakumlulara sözümüz var. Seçime kadar çok çalışacağız, seçimden sonra daha çok çalışacağız. Atakum'u ulusal bir şehir olmaktan uluslararası marka bir şehir olmaya taşıma hedefindeyiz. Kültür ve sanat, gençlik ve spor, eğitim ve estetik, çevre ve sosyal hayat, turizm ve ulaşım, bilgi ve teknoloji, kadın ve çocuk, yaşlılar ve sağlık gibi bir çok alanda vizyon projelerimiz hazır. Tüm bunlar için sizlerin görüşleriniz, önerileriniz, eleştirileriniz bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Grande 2019-02-22 22:27:34

O zaman yönetmeye başlıyorum.
1-Tramway denen ilkel ulaşım aracı Atakum'u mahvetti
2-Cağaloglu caddesi insanların en yoğun yasadığı yerlerden biri olmasıma rağmen cadde üzerindeki ulasım yetersiz. Cağaloğli caddesinden sabahlari Belediye Evleri istikametine Emniyet, İlkadim ve Canik Emniyet.ve Adliyeye giden binlerce memur var. Belediye Evleri istikametine 15 dakikada bir ekspres otobuslerinin isletilmesini bekliyoru
3-Yenimahalle Sosyal Tesislerinin 3 yildir inşaat halindeki pazar yeri projesinin bitirilmesini ve Yenimahallenin pazar yerine kavuşmasini bekliyoruz. Atil durumda.kaldiğindan beri içkicilerin ve uyuşturucu kullananlarin yuvasi oldu canim bina