banner388

Atakum'u dünya takip edecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'u dünyanın takip edeceği bir yer yapacaklarını dile getirdi.

Atakum'u dünya takip edecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'u dünyanın takip edeceği bir yer yapacaklarını dile getirdi.

19 Şubat 2019 Salı 12:27
Atakum'u dünya takip edecek

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Vizyonumuz uluslararası çekim merkezi olan, dünyanın takip ettiği Atakum" ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bu anlayış için; milli irade, hizmet siyaseti, medeniyet tasavvuru ve milletin derdiyle dertlenen bir gönül dünyası esastır. Bu nedenle bizim için en önemli unsur gönül belediyeciliğidir. Atakumlu hemşerilerimizle gönülden gönüle bağ kurarak, katılımcı demokrasi ve birlikte yönetim ile milletimizin değerlerini, ihtiyaç ve beklentilerini bugünün imkânları ve geleceğin ihtimalleri ile birleştirip mütevazılıkla örülmüş bir hizmet anlayışıyla insanımıza sunmak Gönül Belediyeciliği kavramının uygulanması demektir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde hemşerilerimizin hizmetine talibiz. 

İNSANLARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ

Çöp toplamak, musluktan su akıtmak, doğal gazı yaygınlaştırmak, ulaşım hizmetlerini gerçekleştirmek gibi klasik belediye hizmetleri Gönül Belediyeciliğimiz açısından artık bir başarı ölçütü değildir. Başarının ölçütü; insanı ve medeniyet tasavvurumuzu merkeze alan, doğanın, çevrenin hakkını ve hukukunu koruyan, tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan, kimlik sahibi özgün şehirler kurabilmektir. Ancak hepsinden önemlisi, başarımızın ölçütü Atakumlu hemşerilerimin emanetine asla halel getirmeden, onu titizlikle koruyup, daha da zenginleştirerek, dünya çapında işler gerçekleştirmek. Atakumumuzda yaşayan insanımızı mutlu ve umutlu kılabilmektir.

GÜÇLÜ BİR ATAKUM

Bizim Atakum ve insanlarımız için vizyonumuz, huzurlu ve güvenli Atakum, ekonomik ve müreffeh Atakum, sosyal ve mutlu Atakum, kültürel ve canlı Atakum, konforlu ve kolay Atakumdur. Biz gönül belediyeciliği ilkemiz ile, birlikte yönetim ve şeffaflık anlayışımız ile dünyayı takip eden, uluslararası işbirlikleri ile bilinen ve çekim merkezi olan, böylece dünyanın da takip ettiği Atakum'u inşa edeceğiz. Bu hedefe Atakumlularla birlikte mutlaka ulaşacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eski samsunlu 2019-02-19 12:45:27

atakumda gençleri memurluğa değil esnaflığa özendirip esnaflar açılsın..belediye zorluk çıkarmasın 50 yere gidip kayıt olma işi bunaltıyor insanı..bu yük kalksın..üretim atakumda yok çünkü...marketler zincirlerindede herçeşit ürün satımına el konsun..bir kapanırlarsa millet sap gibi ortada...Başkan olarak bugünden gençleri esnaflığa çekin..

Avatar
aaaa 2019-02-19 13:52:16

yalanında bu kadarı :))))

Avatar
ESNAF 2019-02-19 14:25:44

ZİNCİR MARKETLERE DUR DE.İŞ İMKANI PROJE ÜRET.DENİZİ SAHİLİ MAHALLEYİ TEMİZ TUT.1+1 LERE İZİN VERME.....Bunları yap,bundan sonraki seçimleri oturduğun yerden al,mantığını beyen başkan olsun atakuma

Avatar
magdur 2019-02-19 16:30:02

önce belediye olarak çalışanların parasının ödeyin