banner388

Atakum turizm merkezi olacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, Atakum'un turizm merkezi olacağını ifade etti.

Atakum turizm merkezi olacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, Atakum'un turizm merkezi olacağını ifade etti.

25 Mart 2019 Pazartesi 12:38
Atakum turizm merkezi olacak

Seçim çalışmalarını hız kazandıran Başkan Şahin, Yeni Mahalle'de mtinig düzenledi. Başkan Şahin mitingde, "Partisine bakmadan herkesin başkanı olacağım" sözcüklerini kullandı.

Başkan Zihni Şahin, beraberinde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte geldiği Yeni Mahalle'de halkın büyük ilgisiyle karşılandı. Yoğun tezahüratlar eşliğinde halka hitap eden Başkan Şahin, birbirinden önemli projelerini anlattığı Yeni Mahalle sakinlerinden desteklerini istedi. 

OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ

Başkan Şahin, "Şu Yeni Mahalle'nin güzelliğine bakın? Sizlerin bu coşkusu, heyecanı bizleri daha da azimlendiriyor. Rabb’im aşkımızı, heyecanımızı, dirlik ve birliğimizi daim kılsın. 31 Mart’a omuz omuza yürüyoruz. Teşekkürler Yeni Mahalle!" ifadelerine yer verdi.

Başkan Şahin konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bugüne kadar Atakum için hedeflerimizi ve yapacağımız projeleri halkımızla paylaştık. Halkımızın görüşlerini aldık. Birlikte yönetim anlayışımızı ortaya koyduk. Hedeflerimizin, projelerimizin ve birlikte yönetim anlayışımızın hemşehrilerimiz tarafından tasvip edildiğini gördük. Bundan çok büyük mutluluk duyuyor ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. 31 Mart’tan sonra hep birlikte kollarımızı sıvayacak ve hedeflerimize ulaşmak için projelerimize başlayacağız. Bu hedeflere birlikte yürüyecek ve birlikte başaracağız. Biz kavgayı değil sevgiyi esas alıyoruz. Biz ayrımcılığı değil birleştiriciliği esas alıyoruz. Biz ben yaptım olduğu değil, istişare ve birlikte yönetimi anlayışını esas alıyoruz. Atakumumuzda projelerimizi bu düşünceler içerisinde hayata geçireceğiz. Atakum ulaştığı hedefleriyle dünyanın tanıdığı uluslararası standartlarda bir şehir olacaktır. Her partiye oy vermiş insanımızın başkanı olacağım çünkü Atakum’un geleceği ideolojik anlayışta değildir. İnsanlarımızın geleceği turizm, ekonomik canlanma, kültür ve sanat, eğitim, bilimdedir. Hiç birimizin ideolojik anlayışlarını Atakuma dikte ederek, Atakumumuzun geleceğini mahvetmek hakkı yoktur.” 

TURİZM MERKEZİ: ATAKUM

Atakum’un sahilleri ve doğasıyla büyük turizm potansiyeline sahip olduğunu belirten Şahin, “Dev Akvaryum, Atakum Feneri, Kocadağ tesisleri, kültür kompleksi, ulusal ve uluslararası kültür ve sanat faaliyetleri, festivaller, akıllı ulaşım uygulamaları, çevrecilik anlayışımız, konaklama tesisleri, şehir planlarımızda oluşturacağımız turizm alanları ile bu potansiyeli harekete geçireceğiz. Atakum Samsunumuzun kalbidir, turizmin de kalbi olacaktır. Bu durum kentteki iş imkanlarını, ekonomik kalkınma ve canlanmayı artıracaktır. Böylece her Atakumlu kazanan olacak” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadri 2019-03-25 13:25:57

Yat limanı ölü doğdu . Nasıl bir çekim merkezi yapılabileceği hakkında kimsenin fikri yok.
şayet önceki secimlerin vaadi gerçek olsaydi (Terme deki tersane) Samsun da Antalyamız daki gibi yat/tekne dizayn şirketleri, atölyeleri, fabrikaları ile en az 10 bin kişiye ekmek kapısı olacaktı. Bu Samsun yeni yat limanında Boat Show a kadar giden bir süreç olacaktı. Oysa biz balıkcılıktan öte gidemedik. Vizyon dedikleri işte o yok bu vaatçilerde.

Avatar
Samsun55 2019-03-25 14:05:16

Yerel seçimde Akp'nin Samsunda içime sindirebildiğim tek adayı Zihni Şahindir..Diğer adayların hepsi Lobinin dayatmasıdır..Umarım Samsun halkı yerel seçimle genel seçimi karıştırmaz ...