banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum Kadir Gecesi'nde Bir Araya Geldi

Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Atakumlular daha sonra 75. Yıl Camisi’nde düzenlenen Kadir Gecesi Özel Programı’nda şehitler için dua etti.

banner269

Atakum Kadir Gecesi'nde Bir Araya Geldi

Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Atakumlular daha sonra 75. Yıl Camisi’nde düzenlenen Kadir Gecesi Özel Programı’nda şehitler için dua etti.

02 Temmuz 2016 Cumartesi 15:40
Atakum Kadir Gecesi'nde Bir Araya Geldi

Atakum Belediyesi’nin, Geleneksel Atakum Mahalle İftarları etkinlikleri kapsamında Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi’nde düzenlediği iftar yemeğinde Atakumlular bir arada oruçlarını açtılar. İftar buluşmasından sonra 75. Yıl Camisi’nde düzenlenen Kadir Gecesi Özel Programı’nda, ülke birliği ve beraberliği ile şehitler ve gaziler için dualar edildi.
Ramazan ayı süresince düzenlenen iftar buluşmaları dahilinde on binlerce Atakumluyu iftar sofralarında bir araya getirdiklerini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iftar buluşmalarına gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenen iftar buluşmasında söz alan Başkan Taşçı, “Ramazan ayının ilk gününden itibaren mahallelerimizde iftar sofraları hazırladık. Bu sofralarda hemşerilerimizle aynı sofralarda beraberce oruçlarımı açtık. İlçemizi evimiz, ilçemizde yaşayanları da ailemiz gibi gördüğümüz için bu iftar buluşmaları bizim için ayrı bir güzellik oluşturdu. Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bu süreçte yine bir iftar buluşmasında vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.
Başkan Taşçı, iftar programından sonra 75. Yıl Camisi’nde düzenlenen Kadir Gecesi Özel Programı’nda yer aldı. Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincisi Mısırlı Hafız Şeyh İzzet Raşid ve Türkiye Kuran-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Muhammed Sizcan’ın seslerinden Kuran-ı Kerim tilaveti dinleyen Atakumlular, Grup Gülistan’ın seslendirdiği sevilen ilahiler eşliğinde Kadir Gecesi’nin maneviyatını yaşadı. Başkan Taşçı, program sonunda vatandaşlarla bir araya gelerek uzun süre sohbet etti ve Kadir Gecelerini kutladı. Belediye ekipleri Kadir Gecesi Özel Programı’na katılan vatandaşlara lokma ve lokum ikramında bulundu.

Son Güncelleme: 02.07.2016 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.