banner388

Atakum'dan örnek uygulama

Atakum Belediyesi’nin, bir klasiği haline gelen ve gerçekleştirilen uygulama sayesinde binlerce ihtiyaç sahibine kurban eti ulaştırılan ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ kampanyasına vatandaşlardan ’10 ton kurban eti’ desteği geldi.

Atakum'dan örnek uygulama

Atakum Belediyesi’nin, bir klasiği haline gelen ve gerçekleştirilen uygulama sayesinde binlerce ihtiyaç sahibine kurban eti ulaştırılan ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ kampanyasına vatandaşlardan ’10 ton kurban eti’ desteği geldi.

13 Eylül 2016 Salı 19:35
Atakum'dan örnek uygulama

Atakum Belediyesi’nin ilk olarak geçtiğimiz yıl uygulamaya koyduğu Kurban Bayramı’nda başlaşlatılan ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ yardım kampanyasına, Atakumlular yoğun ilgi gösteriyor. Kestikleri kurbanların etlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını arzu eden vatandaşlardan toplanan kurban etleri, Atakum Belediyesi’nde hazırlanıp, paketlendikten sonra ihtiyaç sahiplerine kapı teslimi yapılıyor.
Kampanyaya gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Vatandaşlarımız, kurban etlerini ulaştıracak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamamaktan şikayet ediyordu. Geçtiğimiz yıl uygulamaya başladığımız bu kampanya ile çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzünü güldürmüştük. Aynı şekilde bu yılda kampanyamızı kapsamlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızdan alınan kurban etleri, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bu yıl 10 ton civarında et bağışı topladık. Kampanya kapsamında 7 ayrı ekip kurduk. Ekiplerimiz dur durak demeden bu etleri hazırlıyor, paketliyor ve sahiplerine teslim ediyor. Bayramın son gününe kadar bağış almaya ve etleri vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu yıl 3 bin civarında sofraya kurban etini ulaştırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Hayırseverlere gönülden teşekkür eden Başkan Taşçı, “Kurban Bayramı’nın en önemli özelliği, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına katkı sağlanmasıdır. Kurban Bayramı paylaşmaktır. Bu noktadan hareketle yüzlerce hemşehrimiz kampanyamıza destek vererek ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ dediler. Tüm yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu bayram da geçtiğimiz bayram olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalmaya, yüzlerini güldürmeye ve sofralarına katkı vermeye devam ediyoruz. Kurban bağışı yapmak isteyen ya da kurbanlık etlerden faydalanmak isteyen vatandaşlarımı günün her saatinde 444 40 55 numaralı telefondan ekiplerimize ulaşabilir” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 13.09.2016 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.