banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum'dan miniklere sürpriz hediye

Atakum Belediyesi yeni öğretim dönemine başlayan kırsal mahalle okullarındaki miniklere çeşitli sürprizler yaptı.

banner269

Atakum'dan miniklere sürpriz hediye

Atakum Belediyesi yeni öğretim dönemine başlayan kırsal mahalle okullarındaki miniklere çeşitli sürprizler yaptı.

02 Mart 2021 Salı 23:01
Atakum'dan miniklere sürpriz hediye


Atakum Belediyesi, birkaç hafta önce yeni eğitim öğretim dönemine başlayan öğrencileri minik hediyelerle mutlu etmeye devam ediyor. Okulun ilk gününde öğrencileri hediyelerle buluşturan ekipler hafta boyunca okul ziyaretlerine devam ederek miniklerle bir araya geldi. Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Okan Saral’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde; Özören, Sarayköy, Taflan, Çatalçam, İncesu, Kamalı, Altınkum ilk ve ortaokullarında yüzlerce öğrenciye dokunan Atakum Belediyesi, içerisinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk eseri, kalem, boya, boyama kitabı, silgi, açacak, defter, zeka oyunları, ahşap oyuncak, kışlık ayakkabı ve maske gibi hediyeler olan paketleri ulaştırdı. Ekipler aynı zamanda Çobanlı Mahallesi’nde bulunan Gençlik Merkezi’ne de kitap bağışlayarak öğrencilerin ders çalıştığı mekanı yeniden düzenledi.

"SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ"

Hediyeler karşısında büyük sevinç yaşayan öğrencilere paketlerdeki bir diğer sürpriz Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin mektubu oldu. Başkan Deveci, öğrencilere seslendiği mektubunda, “İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte her ne kadar birbirimizden fiziksel olarak uzak kalsak da, Cemil amcanız sizleri hiç unutmadı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, fikri hür, vicdanı hür nesiller olarak akıl ve bilimin ışığında sizler bizim geleceğimizsiniz. Şartlar ne olursa olsun, her durumda, her fırsatta biz, Atatürk’ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği siz gençlerin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Kalbinizdeki eğitim aşkı ve doğa sevgisi daim olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 02.03.2021 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2021-03-03 09:43:49

Helal olsun.Tek çalışan halkını düşünen chp belediyeleri