banner388

Atakum'dan covid-19 virüsü bilgilendirmesi

Samsun'da korona virüsü ile ilgili başlatılan hizmet çalışmaları sürerken Atakum Belediyesi bu konuda bilgilendirme yaparak belediye binasının dezenfekte edilerek hafta sonu hizmet vermeyeceğini açıkladı.

Atakum'dan covid-19 virüsü bilgilendirmesi

Samsun'da korona virüsü ile ilgili başlatılan hizmet çalışmaları sürerken Atakum Belediyesi bu konuda bilgilendirme yaparak belediye binasının dezenfekte edilerek hafta sonu hizmet vermeyeceğini açıkladı.

13 Mart 2020 Cuma 22:15
Atakum'dan covid-19 virüsü bilgilendirmesi

Dünyada büyük bir panik yaratan ve Türkiye'de 2 kişide görülen korona hastalığı ıçin tedbirler alınmaya başlandı. Samsun'da tramvay duraklarına alışveriş merkezleri gibi kalabalık mekanlara konulan dezenfektanların ardından belediyeler de sosyal yaşam alanlarında dezenfektan çalışmaları başlattı.

Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, park çevrelerini, ibadethaneleri, çöp kutularını özel solüsyonlar ile dezenfekte etmeye başladı. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin talimatı ile başlayan dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla sürerken belediye binasının içerisinde de hijyeni sağlamak için düzenli aralıklarla temizlik yapılıyor.Atakum Belediyesi hizmet binasında hafta sonunda özel solüsyonlarla dezenfekte edilerek 24 saat kullanıma kapatılacak. Ayrıca belediyeye ait sosyal tesisler de sırayla detaylı biçimde dezenfekte edilerek,kullanıma yeniden açılacak.

Atakum Belediyesi, covid-19 virüsü ile ilgili bilgilendirme yaparak belediye hizmet binasının hafta sonları kapalı olacağını belirtti.

Bununla birlikte Atakum Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan sosyal ve kültürel etkinliklere, sekiz ayrı kültür evine bağlı atölye çalışmalarına, sanat, halk oyunları, meslek edindirme kursları ile spor müsabakalarına iki hafta ara verildi.

KORONA VİRÜSÜ BİLGİLENDİRMESİ

Atakum belediyesi korona virüsüne karşı neler yapılacağı konusunda bir toplantı düzenledi. Toplantıda belediye çalışanlara eğitim verilerek el yıkama alışkanlığı konusuna dikkat çekildi. Önce Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı saha ekiplerine, sonrasında Atakum Belediyesi hizmet binası toplantı salonunda personele bilgilendirme yapıldı.

Shahram Baradaranhosseini tarafından gerçekleştirilen toplantısıda korona virüsü bilgilendirmesi yapıldı. Toplantıda konuşan Shahram Baradaranhosseini “Virüs özellikle yaşlı ve bağışıklık sistemi zayıf olanlar için büyük tehlike oluşturuyor. Dengeli beslenerek bağışıklığımızı güçlendirmeliyiz. Covid-19 virüsü, açık ortamlarda 24 saate kadar yaşayabiliyor. Bu nedenle ellerimizi en az 20 saniye ve sık sık yıkamalıyız. Etraftaki nesnelerle temas ettikten sonra ellerimizi hiçbir şekilde yüze, ağza ve göze temas ettirmememiz gerekiyor. Kalabalık mekanlar ve toplu taşıma araçlarında mümkün olduğunca kimseyle yakın temasta olmamalıyız" dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsunKorona
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.