banner388

Atakum'dan acil eylem planı

Atakum Belediyesi Koronavirüs salgınından sonra acil eylem planını devreye soktu.

Atakum'dan acil eylem planı

Atakum Belediyesi Koronavirüs salgınından sonra acil eylem planını devreye soktu.

23 Mart 2020 Pazartesi 21:28
Atakum'dan acil eylem planı


Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki cadde ve sokakları dolaşarak sesli anons yaptı. Sesli anons sistemine sahip araçlar ile ilçe sakinlerine ‘evde kal’ çağrısında bulunuldu.

İçişleri Bakanlığı’nın 65 yaş ve üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirmesiyle beraber, Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de harekete geçti. 

Hoparlörlerden “Değerli Atakumlular, korona virüsüyle mücadelede evlerinizden dışarı çıkmamanız çok büyük önem taşıyor. Lütfen hem kendi sağlığınız hem de sevdikleriniz için evlerinize dönün. Zorunlu olmadıkça evlerinizden dışarı çıkmayın. Her bir vatandaşımızın sağlığı bizim için çok değerli. Bu sorumluluk hepimizin” mesajı verildi.

Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
XYZ 2020-03-24 02:08:39

OLDU CANIM. KREDİLERİ DE ZABITA ÖDER. FOSUR FOSUR SİGARA İÇENLERİ UYAR.

Avatar
ahmet 2020-03-24 15:03:59

HEPSİ BU MU Apartmanları dezanfekte etmeyi hiç düşünmediniz mi acaba üçretlerini apartman sakinleri öder.Çöp konterlerini kireçle olaçak mı bu işler

Avatar
Sss 2020-03-24 20:37:04

Böyle giderse insanlar birbirini yiyecek işyok işyerleri kapalı kira fatura işliyor korana değil bizi hatasızlık öldurecek