banner388

Atakum'dan 65 yaş üstüne destek

 Atakum Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında, 65 yaş üstü vatandaşları yalnız bırakmadı.

Atakum'dan 65 yaş üstüne destek

 Atakum Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında, 65 yaş üstü vatandaşları yalnız bırakmadı.

28 Nisan 2020 Salı 19:49
Atakum'dan 65 yaş üstüne destek

 Atakum Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan 65 yaş üstü Atakumluları yalnız bırakmadı. Çözüm Merkezi ekipleri tarafından telefonla aranan yaşlılara moral desteği sağlanıp ihtiyaçlarının olup olmadığı soruldu. İlçede yaşayan ve evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar için iletişim destek planı oluşturan Çözüm Merkezi ekipleri, 65 yaş üstü vatandaşlara salgın hastalıktan korunabilmek için alınması gereken önlemleri de hatırlattı.


Evlerinden çıkamayan Atakumlu yaşlılara, alışveriş ihtiyaçları için Atakum Belediyesi’nin WhatsApp Dayanışma Hattı’na ulaşabilecekleri, oluşturdukları sipariş listesinin kapıda ödeme seçeneği ile adreslerine teslim edileceği bilgisi aktarıldı.

Vatandaşlara, Psikolojik Dayanışma Platformu'nun arayarak ücretsiz psikolojik danışmanlık alabilecekleri hatırlatıldı. Ayrıca aranan yaşlıların ihtiyaç duymaları halinde Atakum Belediyesi’ne ulaşabilecekleri telefon numaralarını da not etmeleri sağlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.