banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum'daki Bir Otelde Korkunç Olay!

Samsun'un Atakum ilçesinde bir otelde bahşiş konusu yüzünden çıkan tartışma nedeniyle bir garson ve otelin müdür yardımcısı bıçaklandı.

banner269

Atakum'daki Bir Otelde Korkunç Olay!

Samsun'un Atakum ilçesinde bir otelde bahşiş konusu yüzünden çıkan tartışma nedeniyle bir garson ve otelin müdür yardımcısı bıçaklandı.

10 Şubat 2017 Cuma 13:12
Atakum'daki Bir Otelde Korkunç Olay!

Samsun Haber -  Samsun'un Atakum ilçesinde bir otelde 150 lira bahşişi paylaşma konusunda çıkan kavgada garson olarak çalışan 24 yaşındaki O.T., 45 yaşındaki garson İ.A.'ü göğsünden, kavgayı ayırmaya gelen otelin müdür yardımcısı 50 yaşındaki B.D.'yi ise sol karın boşluğundan yaraladı.

Atakum İlçesi Körfez Mahallesindeki bir otelde dün meydana gelen olayda, iddiaya göre otelde garson olarak çalışan O. T. ile garson İ.A. arasında müşterilerin bıraktığı 150 lira bahşişin paylaşılması konusunda tartışmaya başladı. Bahşişi bir türlü paylaşamayan iki garsonun tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada bıçak kullanan 24 yaşındaki O. T., İ.A.'ü göğsünden, kavgayı ayırmak için araya giren otelin müdür yardımcısı B. D.'yu da sol karın boşluğundan kazayla yaraladı. Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans 2 yaralıyı da Samsun Ondukuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan İsmail Açıkgöz'ün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Tutuklandı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, O. T.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. O.T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Son Güncelleme: 11.02.2017 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.