banner388

Atakum'da yeni bir yaşam başlıyor

Elmakent İnşaat tarafından yapılan Goldenland projesi ile Samsun'un Atakum ilçesinde yeni bir yaşam başlıyor.

Atakum'da yeni bir yaşam başlıyor

Elmakent İnşaat tarafından yapılan Goldenland projesi ile Samsun'un Atakum ilçesinde yeni bir yaşam başlıyor.

11 Kasım 2017 Cumartesi 15:13
Atakum'da yeni bir yaşam başlıyor

10 yıldır farklı, ilginç ve benzersiz mimari çizgiye sahip yapıların olabileceğini kanıtlamak, Samsun’da ve tüm Türkiye’de konut ve proje taleplerini geleceğe taşıyabilmek misyonu ile inşaat sektöründe kısa sürede profesyonelliğini kanıtlayan Elmakent İnşaat Emlak Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. Goldenland projesi ile Samsun'da yeni bir yaşam başlatıyor.

'4+1 dairelerle mutluluğun boyutlarını büyüttük' sloganıyla inşa edilen Goldenland projesi 2 blok 120 daireden oluşmakta. 11.472 metrekare üzerine inşa edilen projede brüt 255 metrekarelik 120 adet 4+1 daire bulunurken, 9.272 metrekarelik alan ise sosyal ve yeşil alan olarak planlandı.

Birçok özel alana sahip

Goldenland Projesinde bulunan kapalı ve açık yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, hamam, fitness salonu ve çok amaçlı spor sahası ve birçok özel alan ile size ve özellikle de çocuklarınıza özenle tasarlanmış bir gelecek vaad ediyor.

Sıradışı ölçüler

4+1 ultralüks dairelerin yer aldığı bu projede dairelerde alışılmış ölçülerin dışına çıkıldı. 2,80 metre tavan yüksekliğinin olduğu ferah daireler Samsun’un muhteşem manzarası ve doğası ile bütünleşmenizi sağlayacak. Taban ve iki duvar arasında ses ve ısı yalıtımına özen gösterilen dairelerde klima balkonları da mevcut. Hiçbir inşaatta bulunmayan sessis boruların kullanıldığı projede tüm dairelere klima alt yapı sistemleri bulunacak. Atakum'da şehrin karmaşasından uzak, özel okulların yanıbaşında kaliteli bir yaşam vaad eden Goldenland projesinde 3000 metrekarelik bir de kapalı otopark bulunacak.

Son Güncelleme: 11.11.2017 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-11-11 19:58:31

Çok güzel proje tebrikler

Avatar
Mustafa 2017-11-21 17:54:54

Tebrikler fiat öğrenebilir miyiz

Avatar
EMRAH yavuz 2017-11-22 08:37:54

Merhaba basarili bir çalışma tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim rabbim utandırmasın fiyat öğrene bilirmiyim