banner388

Atakum'da yatırım hamlesi: Tam 75 Milyon TL

Samsun'un Atakum ilçesindeki 75 Milyon TL değerindeki 8 proje için toplu açılış töreni düzenlenecek.

Atakum'da yatırım hamlesi: Tam 75 Milyon TL

Samsun'un Atakum ilçesindeki 75 Milyon TL değerindeki 8 proje için toplu açılış töreni düzenlenecek.

19 Temmuz 2018 Perşembe 12:22
Atakum'da yatırım hamlesi: Tam 75 Milyon TL

Samsun haber - Atakum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 8 proje için toplu açılış töreni düzenlenecek. 75 Milyon TL değerinde olan projeler törenin ardından resmi olarak hizmet vermeye başlayacak. 


8 projenin ilçenin gelişmesine katkı sağlayacağını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Türkiye'nin gözü Atakum İlçesinde. Son dönemde hayata geçirilen projeler, gerçekleştirilen çalışmalar ve birbirinden önemli yatırımlar, bir yandan ilçemizin geleceğine yön verirken, bir yandan da yerel yönetimler noktasında örnek olarak gösteriliyor. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binası, Osmanlı Hamamları, Seyir Tesisleri, Öğrenci Etüt Merkezi, Taflan Sosyal Tesisleri, E-Belediyecilik ve Kent Bilgi Sistemi, Ömer Halisdemir Parkı ve Çay Bahçesi ile 200 KM yol yapım çalışmalarımızın resmi açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Bu 8 önemli yatırımın değeri 75 Milyon TL. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz 80'den fazla projede, tek bir hedefimiz oldu. Daha güçlü, daha yaşanılabilir, daha mutlu bir Atakum hedefi ile dur durak demeden çalışıyoruz. Her şey, 'Hayalimizdeki şehir Atakum' için" dedi.


Toplu açılış törenine 26. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın katılacağını açıklayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "8 önemli projemiz için gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenimizi 20 Temmuz 2018 Cuma günü Saat:19.00'da gerçekleştiriyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binası önünde gerçekleştireceğimiz açılış törenimize yoğun bir katılım bekliyoruz. Bu özel günümüzde ayrıca, 26. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman da bizlerle birlikte olacak. Bütün hemşerilerimizi, toplam değeri 75 Milyon TL olan 8 önemli projemiz için gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenine davet ediyorum. Bu açılış törenimiz, ardından gerçekleştireceğimiz açılışlarımızın da öncüsü olacak. 2018 yılının kalan ayları, tamamladığımız onlarca projenin açılışıyla devam edecek. Vatandaşlarımıza söz vermiştik. Atakum İlçesinin değerine daha da değer katacağız demiştik. Şimdi bu sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki Akal 2018-07-19 13:30:43

Şunu ifade etmek isterim ki asla bir siyasi parti taraftarı değilim muhalefet hiç değilim ama yaptığınız bir çok şey yanlış 75 milyon mebla çar çur ediliyor günah günah adam gibi doğru dürüst yapın alt yapı rezalet atıklar rezalet çöplükler rezalet

Avatar
Nasir 2018-07-19 14:29:19

Duyanda derki fabrika yapacaklar nedir bu afra tafra başkan. Acik olan tesislerde var projede. Bize iş ekmek lazim ne parki açiz aç. Avm yada park yapip övünmek bir bizde var. Ayakunda hangi is tesisi var yok birşey ama sadece inşaat var oda durdu artik bakalim ne olacak halimiz.

Avatar
sasa 2018-07-19 15:09:51

sonuç?? 75 milyon tl yazık yaa yazık halka bakın halka

Avatar
ATAKUMLU 2018-07-19 16:42:21

SEL SULARI İÇİN KANALLAR AÇILDI. KANALLARIN DENİZ BAĞLANTILARINDA AĞIR KOKULAR VAR. ÖYLE BİR AĞIR BİR KOKU Kİ REZALET BİR DURUM. ÖNCELİKLE SAĞLIK. ÖNCELİK SIRALAMASI HALKIN İHTİYAÇLARI OLMALI, MÜTEAHİTLER ÖNCELİKLİ OLMAMALI.

Avatar
Şevki Akal 2018-07-19 13:27:31

Osmanlı hamamı dediğiniz şey bir ucube osmanlı ile alakası yok amasya ve tokat a gidin osmanlı hamamını görün rezalet ötesi bir hamam hamam demek sıhhat şifa arınma demek sizin osmanlı hamamı dediğiniz şey bir rezalet

Avatar
Murat07 2018-07-19 16:36:20

Osmanlı hamamı küçük fatsadakine gidip bakın örnek alın.seyir terası boş yatırım

Avatar
kadir 2018-07-19 23:50:30

Bu ne yatırımı acaba bizim bildiğimiz yatırım insanların çalışıp üretim yaptığı yerlere yapılan işlere yatırım denir sizler ancak betona ve tüketime yönelik yatırımlar yapıp bu milletin ödediği vergileri hiç getirisi olmayan yerlere harcıyorsunuz

Avatar
Ali atdere 2018-07-20 00:23:21

Artık bir şeyleri sırf yapmak için yapmayın acaba neye ihtiyaç var diye hiç soruldu mu halka merak ediyorum ..?