banner388

Atakum'da uyuşturucu ticareti

Samsun'un Atakum ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Atakum'da uyuşturucu ticareti

Samsun'un Atakum ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

10 Ocak 2020 Cuma 09:11
Atakum'da uyuşturucu ticareti

Atakum Cumhuriyet Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen B.A.A.(22) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, irtibatlı oldukları şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisini aldıkları  B.A.A.'nin (22) irtibatlı olduğu bir kişiden 2,30 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili şahsın evinde yapılan aramada 28,5 gram bonzai, 1,42 gram esrar maddesi, uyuşturucu madde kullanmak için düzenlenmiş aparat ve uyuşturucu paketlemede kullanılan malzemelere el konuldu.

TUTUKLANDI


Soruşturma kapsamıında  B.A.A. ile irtibata geçen 5 kişi hakkında uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapılırken, gözaltına alınan B.A.A. ise "uyuşturucu ticareti" suçundan dün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren zanlı tutuklananarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 
 
   

Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsunUyuşturucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.