banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum'da rekor kıran artış

Son yıllarda Karadeniz Bölgesinin en hızlı büyüyen ilçesi olma rekorunu elinde tutan Atakum İlçesi Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi konumunda. 

banner269

Atakum'da rekor kıran artış

Son yıllarda Karadeniz Bölgesinin en hızlı büyüyen ilçesi olma rekorunu elinde tutan Atakum İlçesi Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi konumunda. 

11 Temmuz 2018 Çarşamba 12:48
Atakum'da rekor kıran artış

Samsun haber - Karadeniz Bölgesinin, Samsun Atakum ilçesinde rekor düzeyde bir nüfus artışı gerçekleştiğini ve bu artışın ihtiyaçlarına aynı oranda artan hizmet ağıyla cevap verdiklerini ifade eden ve “İlçemizin nüfusunu  4 yılda yaklaşık 55 bin kişi arttığını söyleyen  Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,  Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilçesi rekorunu elinde bulundurdu” dedi.


Bu gelişimi hayata geçirdikleri projelerle desteklediklerini ve ilçenin geleceğine yön verdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'a kazandırdıkları yatırım ve kapsamlı projelerde önceliğin her zaman vatandaşların istek, talep ve önerilerine göre belirlendiğini ifade etti. 


VATANDAŞ MERKEZLİ BELEDİYECİLİK


Her projeyi vatandaşların istek ve önerilerine göre şekillendiriyoruz .Yerel yönetimlerde de başarının sırrının 'ortak akıl' olduğunu vurgulayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “vatandaş merkezli bir belediyecilik” anlayışıyla yönlendiriyoruz dedi. Bu anlamda ilçemizin eksikliklerini bir bir gideriyor ve hayalimizdeki şehir Atakum'a her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Karadeniz Bölgesinin  nüfus artış hızı en yüksek olan kentimizde hayata geçirdiğimiz sağlık, spor, ekonomi, sosyal, eğitim ve istihdam odaklı 80'in üzerinde proje ile her geçen gün daha da yaşanılabilir bir ilçe için çabalıyoruz. Bu anlamda her zaman destekçimiz olan Atakum halkına teşekkür ediyorum. Gücümüzü vatandaşlarımızın memnuniyetinden alıyoruz" diye konuştu.


ATAKUM DEĞİŞİYOR VE GELİŞİYOR


Türkiye’nin en hızlı büyüyen ikinci ilçesi konumundayız. Artış rekor düzeyde devam ediyor. Atakum'da yaşanan rekor nüfus artışının, ilçede sağlanan hızlı değişim ve gelişim sürecinin bir parçası olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum değişiyor ve gelişiyor. Bu değişim ve gelişim süreci, başta bölgemiz olmak üzere birçok ilden ilçemize göç olmasına neden oluyor. İlçemizde, göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren yaklaşık 55 bin kişilik nüfus artışı oldu. Mesai kavramı gözetmeksizin, 56 mahallemizin tamamında sürdürdüğümüz kapsamlı çalışmalar, önemli yatırım ve projelerle, Atakum'u yarınlara hazırlıyoruz. Atakum Belediyesi olarak çalışmalarımızı her zaman aynı kararlılık ve hizmet aşkıyla sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 12.07.2018 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun_55 2018-07-11 13:14:21

en az 10 bini suriyeli akşam sahil yolunda bir yürüyüşe çıkın ve rezaleti göreceksiniz atakumda suriyeliler geldikten sonra ne eski huzur kaldı nede eski sakinlik belediye başkanı bunları görmüyormu kim ailece çoluğunu çocuğunu alıpta atakum sahilinde rahatca gezebiliyor varmı bunu yapabilen?

Avatar
Vatandaş 2018-07-12 08:48:36

İshak bey doğu karadenizden göç alan Atakum beton yığınına döndü sayenizde nerede kaldı ağaçlar parklar futbol sahaları? Atakum katledildi resmen.

Avatar
Bahar 2018-07-12 08:04:57

Tabii büyültürüz. Siz gidin suriye ye o zaman beyefendi. Biz görüntü kirliliği olan suriyelileri istemiyoruz yakışmıyorlar ülkeme . Atakumu da lütfen beton yığınına çevirmeyiniz ormanları yeşil alanları yok eymeyiniz

Avatar
Selin 2018-07-12 08:51:42

Hamdi o zaman evine al bi iki suroyeli yemegini falan paylas?? Ama karina yeltebirlerse buraya gelip aglama...

Avatar
Bilmeyen adam 2018-07-12 10:35:42

Suriye liler her yerde sorun bizim ülkemize ve yaşam kültürümüze uyum sağlayamıyorlar. Acilen bir çözüm bulunmalı.

Avatar
Hamdi bilecik 2018-07-11 21:42:29

Var tabi ne alakası var. İnsan yemiyo ya Suriyeliler. Amma büyütüyorsunuz. Bende gitmelerinden yanayım ama böylede huzurluyum, huzursuz edeni çıkmadı bana şimdiyr kadat çok şükür

Avatar
Vatandaş 2018-07-12 02:13:00

Gayette her gece sahilde ailecek geziyor yüzüyoruz zuriyelilerin ne alakası var komşularımda suriyeli kimseye hiçbir şekilde zararları yok ne gördünüz sahilde acaba biz görmedik onlarında gezme dolaşma hakkı var çocuklarının parkte oynama hakkı var onlar tanrı misafiri ve gidicekler rabbim mazlumlara yardım etsin

Avatar
Zeynep 2018-07-12 02:42:55

Gına geldi insan kalabalığından eskiden olduğu gb sahile gidip bir dondurma dahi yiyemiyoruz İstanbul un iş çıkışı trafiğinden beter trafik var sahilde nefes alamıyoruz.. yaşlı parası yiyen escortlar,baba parası yiyen gavatlarla dolmuş Atakum sahili eski nezih ve huzur yok artık...