banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum'da İşsizliğe Çözüm

Atakum Belediyesi işsizlikle mücadele kapsamında meslek edindirme kursları düzenliyor.

banner269

Atakum'da İşsizliğe Çözüm

Atakum Belediyesi işsizlikle mücadele kapsamında meslek edindirme kursları düzenliyor.

01 Ekim 2016 Cumartesi 12:15
Atakum'da İşsizliğe Çözüm

Bu kapsamda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Meslek Edindirme Kursu’na katılıp sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri makamında ağırlayıp sertifikalarını verdi.

Meslek kurslarını çok önemsediklerini belirten Başkan Taşçı, “ Ülkemizde işsizliğin temel nedenlerinin başında meslek sahibi olunmaması geliyor ve bizlerin bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz kurslardan birisi de Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Meslek Edindirme Kursudur. 36 kursiyerin katıldığı kursumuzda 13 kursiyer sınavı geçerek sertifika almaya hak kazanmıştır. Kurslarımızı sürdürmeye ve meslek edindirme yöntemi ile işsizliğe karşı verdiğimiz mücadelemizi devam ettireceğiz” dedi.

Kursa katılan kursiyerler kişisel bakım, sanitasyon, yaşlılık, yaşlılık hastalıkları, yaşlı bakım hizmetlerinde iletişim, ilaç takibi, ağır hastalık ve vefat durumu, yaşlı beslenmesi ve hastalıklardan korunma alanlarında 6 ay boyunca, 560 saatlik bir eğitimden geçti.

Son Güncelleme: 01.10.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.