banner388

Atakum'da İnşa Edilen Hastanede Sona Yaklaşılıyor

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Poliklinik Hizmet Binasındaki çalışmaları inceleyen Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, çalışmaların yüzde 50'sinin bittiğini söyledi.

Atakum'da İnşa Edilen Hastanede Sona Yaklaşılıyor

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Poliklinik Hizmet Binasındaki çalışmaları inceleyen Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, çalışmaların yüzde 50'sinin bittiğini söyledi.

08 Mart 2017 Çarşamba 17:04
Atakum'da İnşa Edilen Hastanede Sona Yaklaşılıyor

Samsun Haber - Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Poliklinik Hizmet Binası inşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, inşaatın son durumu hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı. İdari Hizmetler Başkanı Dr. Yılmaz Dündar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Mehmet Çelebi, Mali Hizmetler Başkanı Sadi Ergin, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Fatih Özkan ve hastane başhekim yardımcılarıyla birlikte yapılan ziyarette, inşası süren poliklinik ve bekleme alanlarıyla, diş ünitelerinin olduğu birimlerin son durumu değerlendirildi.
 

Beklenen tarihten önce biteceği öngörülüyor

Ek Hizmet Binasında yapılan inceleme sonrası inşaatın son durumu hakkında bilgi veren Genel Sekreter Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, "Atakum ilçemizde hizmete girecek Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Poliklinik Hizmet Binasında yapılacak fiziki düzenlemelere dair ihale 15 Aralık 2016 tarihinde; ihale sonrası yer teslimi ise ihale onay süreci sonrası 16 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Bu çerçevede ihale şartnamesinde teslim süresi olarak öngörülen 270 günlük sürenin sonu olan 12 Ekim 2017 tarihine kadar binanın, firma tarafından fiziki altyapısının tamamlanarak tarafımıza teslim edilmesi öngörülüyordu. Başkanlarımız, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticilerimiz ve firma yetkilileriyle birlikte inşa alanında yaptığımız yerinde değerlendirme sonucunda yapılması planlanan fiziki düzenleme çalışmalarının beklenenden hızlı ilerlediğini ve yüzde 50 oranında tamamlandığı büyük bir memnuniyetle tespit ettik. Bu çalışma planına göre Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Ek Poliklinik Hizmet Binasının beklenen tarihten önce tamamlanabileceği gibi bir sonuç ortaya çıkıyor. Firma yetkilileri de bu görüşümüzü destekleyerek binayı tarafımıza zamanından önce teslim edeceklerini ifade ettiler. 20 diş üniti ve 12 muayene polikliniğinin hizmet vereceği ve içinde Kanser Teşhis Tarama Merkezini de bulunduracak merkezin Atakum için önemini biliyoruz ve süreci daha da hızlandırmak için gerekli takip ve kontrolleri ivedilikle yapıyoruz. Atakumluların bizden beklentisinin farkındayız, bundan sonra da mühendislerimiz ve yöneticilerimiz kanalıyla firma yetkilileriyle birlikte süreci yakından takip ederek bu sağlık tesisini beklenen tarihten önce halkımızın hizmetine sunulması için tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 08.03.2017 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümit 2017-03-08 21:30:20

Hastane yapılması güzelde tam nereye yapılıyor adres yok

Misafir Avatar
M.Erenler 2017-03-09 10:44:24 @Ümit

Mimar Sinan Mah. 178. Sok. Atakum

Beğenmedim! (0)
Avatar
saglıkcı 2017-03-08 22:37:29

aslında buna benzer bır çalışmada canık e şart canık beledıye başkanı ve canık kaymakamı na sesleniyoruz ve bu konuda gayret beklıyoruz

Avatar
Cemal 2017-03-14 13:59:00

Samsun a şu an en az dört tane daha devlet hastanesi lazım.

Avatar
İbrahim 2017-03-14 22:35:45

Bir an önce hizmete girmesi dileğiyle.