banner388

Atakum'da Hayır Çarşısı adım adım yayılıyor

Atakum Belediyesinin başlattığı Hayır Çarşısı projesi kapsamında ihtiyaç sahibi insanlar ihtiyaçlarını karşılıyor.

Atakum'da Hayır Çarşısı adım adım yayılıyor

Atakum Belediyesinin başlattığı Hayır Çarşısı projesi kapsamında ihtiyaç sahibi insanlar ihtiyaçlarını karşılıyor.

13 Ekim 2018 Cumartesi 10:25

Hayır Çarşısı Atakum'da ve Samsun'un diğer ilçelerinde hızla açılmaya devam ediyor. Hayır Çarşısı projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri sevindirmeye devam ediyor. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Yeşiltepe Mahallesi'nde açılan Hayır Çarşısı'nın açılışına katılarak konuşma yaptı. 

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hayır Çarşısı Atakum ilçesinde ve Samsun'un diğer ilçelerinde hızla yayılmaya devam ediyor. İhtiyaç sahiplerinin yükünü bir nebze azaltmak adına başlattığımız proje kapsamında binlerce insana yardımda bulunduk. Yeşiltepe Mahallesi'nde açtığımız 83. Hayır Çarşısı projesinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

BELEDİYE OLARAK VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYORUZ

Başkan Taşçı Samsunhaber.com'a verdiği demeçte, "83'üncü hayır çarşımızı açmış bulunuyoruz. Günü birlik farklı mahallelerde açılan Hayır Çarşısı ile ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gideriyoruz. Projeye şehir dışından da talep olduğu için malzemeleri tırlara yükleyerek yolluyoruz. Atakum'da 55 tane toplama kutusuna getirilen giyecekler alınarak ayrılıyor ve düzenleniyor. İhtiyaç sahibi bir kızımız diyelim düğün yapacak gelinliği nişanlığı temin ediliyor ayrıca elimizde olduğunca eşya yardımı da yapıyoruz. Yarım edenle yardım alan birbirini görmüyor. Belediye olarak sadece aracılık yapıyoruz. İhtiyaç sahibi bir çocuğu sevindirmek bütün yorgunluğumuzu alıyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.