banner388

Atakum'da Engelsiz Yaşama Destek

Engelli çocuk ve gençlere yönelik Atakum Belediyesi, takı tasarım kursu açtı.

Atakum'da Engelsiz Yaşama Destek

Engelli çocuk ve gençlere yönelik Atakum Belediyesi, takı tasarım kursu açtı.

02 Aralık 2016 Cuma 18:05
Atakum'da Engelsiz Yaşama Destek

Engelli çocuk ve gençlere yönelik Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi ile Atakum Belediyesi Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi ortaklığıyla başlatılan kursun ilk gününde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, engelli çocuklarla ve gençlerle bir araya geldi.

Engelli kardeşlerimizin ekonomik açıdan güç sahibi olabilmelerini hedeflediklerini belirten Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her daim yanındayız. Bu bağlamda Yaşam Parkımız başta olmak üzere Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezimiz, Atakum Belediyesi Kültür Sanat ve Eğitim Merkezimiz gibi kuruluşlarımız aracılığıyla engelli kardeşlerimize ulaşım sağlıyoruz. İstihdam olsun sosyal, kültürel, sportif faaliyetler olsun her açıdan destek olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda çok önemli bir adım attık. Engelli kardeşlerimiz açılan kurslar sayesinde takı  tasarım alanında yeteneklerini geliştirerek kendilerine ekonomik anlamda gelir elde etme fırsatı bulacak. Çocuklarımız kurs süresince düzenli bir eğitim sayesinde takı tasarım ve üretimi yapabilecek. Üretilen bu ürünler Atakum Belediyesi Engelli Satış Noktalarımızda satışa sunulacak. Bu bağlamda başlattığımız kurslarımızla ilçemizin her köşesindeki engelli kardeşlerimize ulaşmayı planlıyoruz. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyoruz” şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 05.12.2016 12:38
Anahtar Kelimeler:
AtakumEngelli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.