banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum'da dilencilere göz açtırılmıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde dilencilik yapan şahıslara zabıta ekiplerince cezai işlem uygulanıyor.

banner269

Atakum'da dilencilere göz açtırılmıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde dilencilik yapan şahıslara zabıta ekiplerince cezai işlem uygulanıyor.

17 Nisan 2018 Salı 13:46
Atakum'da dilencilere göz açtırılmıyor

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesinde dinlecilere yönelik çalışma başlatıldı. Dilencilere göz açtırmayan ekipler 7/24 dilencilerin peşinde.


Zabıta Müdürü Türk yaptığı açıklamada "Haksız kazanç elde edebilmek adına vatandaşlarımızın duygularını sömüren dilencilere Atakum İlçesinde asla yer yok. Hemşerilerimizin yardımseverliğini kullanarak ihtiyacı olmamasına rağmen dilenen ve bunu bir meslek haline getirenler var. Kimisinin elinde sahte sağlık raporları, kiminin de uydurma hikayeleri var. Yardımsever halkımız dilencilerin haline üzülüyor, acıyor ve cebindeki parayı paylaşıyor. Ama dilenciler, her gün binlerce insandan para alıyor ve yakaladığımız dilencilerin üzerlerinde en az bir işçinin bir aylık maaşı çıkıyor. Vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını, kesinlikle duygularının sömürülmesine izin vermemelerini istiyoruz. Vatandaşlardan gelen ihbarlar ve ekiplerin tespiti üzerine yakaladığımız dilencilere, yetkimiz çerçevesinde cezai işlem yapıyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 17.04.2018 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin 2018-04-17 16:40:29

Çok komik gören de belediyeyi iş yapıyor sanacak :) sokaklar pislikten bakımsızlıktan gidiyor gülme geldi şimdi