banner388

Atakum'da Dev Tesis Yükselecek

Atakum ilçesinin hızla gelişmekte olan mahallelerinden Yenimahalle’de yapılması planlanan dev yapı toplam 16 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Atakum'da Dev Tesis Yükselecek

Atakum ilçesinin hızla gelişmekte olan mahallelerinden Yenimahalle’de yapılması planlanan dev yapı toplam 16 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak.

07 Aralık 2016 Çarşamba 14:40
Atakum'da Dev Tesis Yükselecek

Birbirinden değerli 3 projenin tek bir proje çatısında birleştirildiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Üç katlı dev bir kompleksi ilçemiz halkının hizmetine sunuyoruz. Bir katında çocuk oyun alanı bulunacak olan kompleksin bir katında da kapalı pazar yeri olacak. En üst katında ise iki adet halı saha, bir adet tenis kortu ve kafeterya bulunacak. Toplam 16 bin metrekare kullanım alanı ile hizmete açılacak olan bu dev projemiz, ilçemize kazandırılması açısından oldukça önemli. Yeni Mahalle’de alan tespiti gerçekleştirilen tesis için şu an son hazırlıklar yapılıyor. Yapımını hızlı bir şekilde tamamlayacağız ve 2017 yılının yaz aylarında bitmiş olacak. Burada bir projede 3 büyük projeyi bir araya getirerek ilçemiz için oldukça önemli bir yatırımı halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.

“Türkiye’nin en yaşanılabilir ilçesi”
Halkımızla bu büyük projeyi en kısa zamanda buluşturacaklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum’u Türkiye’nin en önemli, en yaşanılabilir ilçesi yapabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin her köşesinden projelerimiz yükseliyor. Öncelik olarak halkımızın eksikliklerini gidermek, yaşam standartlarını yüksek seviyelere çıkarmak. Bu konuda en büyük destekçimiz halkımız. Her projenin, her çalışmanın en iyisine layık olan Atakum halkı için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Bu bağlamda dev projelerin hayata geçeceği bir 2017 bizleri bekliyor” dedi.

Son Güncelleme: 08.12.2016 17:43
Anahtar Kelimeler:
AtakumIshak Taşçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.