banner388

"Atakum'da değişim ve gelişim devam edecek"

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum'da değişim ve gelişim, Zihni Şahin ile birlikte devam edecek" ifadelerini kullandı.

"Atakum'da değişim ve gelişim devam edecek"

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum'da değişim ve gelişim, Zihni Şahin ile birlikte devam edecek" ifadelerini kullandı.

27 Mart 2019 Çarşamba 21:40
"Atakum'da değişim ve gelişim devam edecek"

Seçim çalışmalarına hız kazandıran Başkan Şahin, Atakum İlçesinde yapımı tamamlanan Çarşı Cadde ve Atakum Kent Meydanı projelerinin açılışına katıldı. 

Atakum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Lozan Çarşı Cadde ve Atakum Kent Meydanı projeleri, gerçekleştirilen toplu açılış töreni ile hizmete açıldı. Lozan Caddesinde gerçekleştirilen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti eski Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ve AK Parti eski Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ATAKUM BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Atakum İlçesinde, AK Belediyecilik anlayışının en güzel örnekleriyle dolu bir dönemi geride bıraktıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "55 proje hedefiyle çıktığımız bu yolda 87 proje hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu anlamda ilçemizdeki eksiklerin giderilmesini ve bir gelişim süreci yaşanmasını kendimize öncelik edindik. Şimdi de bu eksiklerden ikisini tamamlayarak hizmete açıyoruz. Atakum İlçesinin artık bir kent meydanı ve prestijli bir çarşı caddesi var. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde de bu hizmetler artarak devam edecek. Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı olan Zihni Şahin, siz değerli vatandaşlarımızın destekleriyle seçimi kazanacak ve Atakum İlçesindeki değişim ve gelişim sürecini devam ettirecektir. Türkiye'de artık AK Belediyecilik anlayışı var. Bu anlayışın bir parçası olmaktan dolayı mutluyum" sözcüklerini kullandı.

TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya Atakum'a kazandırdığı projelerden dolayı teşekkür ederek, "Biz biriz, birlikteyiz. Bu birlikteliğimiz de hep sürecek.  Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bizim için değerli bir isimdir. Genç yaşı ve belediye başkanlığı dönemindeki başarıları, onu siyasette daha güzel yerlere taşıyacaktır. Biz de siz değerli hemşerilerimizin desteği ile görevi devraldığımızda, hizmet aşkı ve heyecanı ile çalışmalara devam edeceğiz. Atakum İlçesindeki değişimin ve gelişimin süreceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Atakum İlçesi, her alanda Türkiye'nin yıldızı haline gelecek. Birbirinden önemli projelerimizle geliyoruz" şeklinde konuştu.

ODA BAŞKANLARINDAN BAŞKAN ŞAHİN'ETAM DESTEK

Başkan Taşçı ve Başkan Şahin, konuşmalarının ardından her iki projenin de açılışını birlikte gerçekleştirdi. Başkanlara, kurdele kesiminde Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, Yabancılar Pazarı Odası Başkanı Olcay İnanç, Samsun Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Kınık ve Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Açılış töreninde ayrıca, Lozan Çarşı Cadde esnafı adına, Ersu Malkoç tarafından Başkan Taşçı'ya teşekkür plaketi verildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakumlu 2019-03-28 12:02:36

Zihni başkan gelecek diye seviniyorduk.ama görüyorumki eski başkan ve millete tepeden bakan kadro aynı cumhur başkanımız seçmeninize tepeden bakmayın kibir yapmayın diyor ama dinleyen kim..atakumu bu yüzden kaybedebiliriz..

Avatar
hakan tasci 2019-03-29 23:16:17

Tasciya tesekkurler Samsunu Atakumluyu kendine getirdi..bugun Atakum beton yiginiysa bunu eski belediye baskanina borcluyuz giderayak Sahinide pesine takti..Atakum Samsun kararini verdi bize bizden baska dost yok baska yerden aramayacagiz.

Avatar
Yusuf ilker 2019-03-28 18:35:41

Tasciya tesekkurler cok iyi kucakladi Atakumluyu ..biraz ileride gitti apar topar yolladilar.simdi Sahin geldi imdaaat .Atakumlu sehirine sahip cik..

Avatar
aydin cileli 2019-03-28 19:15:49

imdaaaatt eski kadro orda kacinn....kurtulus Cemil kardesim de durust adam