banner388

Atakum'da büyüleyen güzellik

Samsun'un Atakum ilçesinde sahilde açan mimozalar görsel şölen sunuyor.

Atakum'da büyüleyen güzellik

Samsun'un Atakum ilçesinde sahilde açan mimozalar görsel şölen sunuyor.

14 Nisan 2018 Cumartesi 11:11
Atakum'da büyüleyen güzellik

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum ilçesi sahilinde yapılan çalışmalar vatandaşların büyük beğenisini kazandı. İlkbaharın gelmesiyle birlikte mimoza ağaçları çiçek açtı.

Samsun'un Atakum ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan mimoza ağaçları sahile eşsiz bir güzellik katıyor. Sahilde yürüyüşe çıkan vatandaşlar çiçek açan ağaçları hayranlıkla izliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alper 2018-04-14 15:50:26

Rengi altına benziyor düğünlerde onu takarız artık. Malum çeyrek 300lira oldu.

Avatar
memo 2018-04-14 22:15:52

ilçemiz için çalışan büyük şehit ve ilçe belediye başkanları ve personeline teşekkür ederiz güzide bir kasaba

Avatar
Günay 2018-04-15 13:06:16

Ağaç dikiyorsunuz ama tüm ağaçların boynu bükük, dikerken yanlarına koruyucu çubuk konulsa daha iyi olmaz mı.... Peyzaj mühendisleri bunu goremiyorlarsa , eğitimlerinden şüphe ederim... Rüzgar alan bölgelere bu şekilde ağaç dikilir....Tüm sanık boynu bükük ağaçlarla dolu

Avatar
Samsunlu 2018-04-26 03:53:21

Evet gercektende atakum sahili cok güzel ama havalar az daha düzelsin vatandaşlar bi sahile inmeye baslasinlar siz o zaman gorun sahili.Yediklerini içtiklerini yerlere saga sola atan oturduğu yerde birakan.Atakum belediyesi gerçekten calisiyo ama birde boyle kendini bilmezlere pislik yapanlara bir onlem alinsa diyorum ben.Ya ne guzel bisiklet yolu yapilmis sahile adamlar bisiklet yolunda yurumeyi birakin bisiklet yolunda mangal yapiyolar.