banner388

Atakum'da Bayramlık Gözyaşları

Atakum Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocukların Ramazan Bayramı'na yeni bayramlıklarıyla girmesi için başlatılan ve kısa sürede çok büyük destek gören Her Çocuk Bayramlık İster Kampanyası, bin mülteci, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuğun bu mübarek ayda yüzünü güldürdü.

Atakum'da Bayramlık Gözyaşları

Atakum Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocukların Ramazan Bayramı'na yeni bayramlıklarıyla girmesi için başlatılan ve kısa sürede çok büyük destek gören Her Çocuk Bayramlık İster Kampanyası, bin mülteci, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuğun bu mübarek ayda yüzünü güldürdü.

03 Temmuz 2016 Pazar 15:57
Atakum'da Bayramlık Gözyaşları

Atakum Belediyesi ile Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi tarafından birlikte sürdürülen kampanya dahilinde alınan bayramlık kıyafetler, Atakum Bayramlık Çarşısı'nda sahiplerini buluyor. Her Çocuk Bayramlık İster Kampanyası kapsamında hazırlanan Atakum Bayramlık Çarşısı'nın açılışını yapan Başkan İshak Taşçı, "Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?" şeklinde konuştu. Bayramlık elbisesini alan bir kız çocuğunun mutluluktan Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi Yöneticisi Fatma Taşçı'ya sarılıp ağlayarak teşekkür etmesi, açılışta bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı.

En büyük mutluluk
Atakum Bayramlık Çarşısı'nın açılışını Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ve hayırsever iş adamlarıyla beraber gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, büyük bir mutluluk yaşadığını ifade ederek, "Bayram sabahlarında her çocuk yatağının başında bir bayramlık olsun ister. Bu düşünceden yola çıkarak Her Çocuk Bayramlık İster Kampanyasını gerçekleştirdik. Kısa sürede hem hayırsever iş adamlarımız hem de Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi gönüllülerinin katkılarıyla 1000 çocuğumuza bayramlıklarını veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın en önemli parçalarından birisi de paylaşımcı hizmet anlayışımızdır. Rencide etmeden hatta onure ederek böyle büyük bir kampanya ile çocuklarımızı mutlu edebildiğimiz için çok mutluyuz, gururluyuz. Mülteci, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklarımız bu bayrama bayramlıklarıyla giriyor. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?" ifadelerine yer verdi.

Teşekkür gözyaşı
Kampanyaya gösterilen ilgi ve destek karşısında duyduğu mutluluğu ifade eden Atakum Belediyesi ile Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi Yöneticisi Fatma Taşçı, "Her Çocuk Bayramlık İster Kampanyası kapsamında açtığımız Atakum Bayramlık Çarşısı'nda, çocuklarımız hangi kıyafeti beğenirse, hangi ayakkabıyı isterse kendisi seçiyor. Bayramlıklarını alan çocuklarımızın yüzündeki mutluluğa tanık olduğumuzda, ne kadar büyük ve önemli bir kampanyaya imza attığımızın bir kez daha farkına varıyoruz. Kampanyaya başladığımız ilk günden itibaren ilgi gösteren ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun. Bu mutluluk tüm Atakum halkının, hayırseverlerimizin ve gönüllülerimizin ortak mutluluğudur" diye konuştu. Çocuklara yakından ilgi gösteren Atakum Belediyesi ile Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi Yöneticisi Fatma Taşçı, bayramlıklarını seçmesine yardım ettiği bir kız çocuğunun kendisine sarılarak teşekkür etmesinin ardından mutluluktan gözyaşı dökmesi karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.
 

Son Güncelleme: 03.07.2016 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.