banner388

Atakum'da bayramlaşma programı

Atakum Belediyesi Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bayramlaşma programı düzenledi. Programda konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “En büyük duamız, mazlum din kardeşlerimizin de huzurlu bayramlar yaşaması” ifadelerini kullandı.

Atakum'da bayramlaşma programı

Atakum Belediyesi Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bayramlaşma programı düzenledi. Programda konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “En büyük duamız, mazlum din kardeşlerimizin de huzurlu bayramlar yaşaması” ifadelerini kullandı.

15 Haziran 2018 Cuma 20:18
Atakum'da bayramlaşma programı

Samsun Haber-Atakum Belediyesi'nin her yıl gelenek olarak gerçekleştirdiği bayram programı Yalı Kafe'de gerçekleştirildi. Programa AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da katıldı. 

BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Program kapsamında söz alan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan ayı boyunca ilçemizde sergilediğimiz birlik ve beraberlik tablosunun bayrama da taşınarak en güzel şekilde hissedilmesinden son derece mutluyum. Bayramlar, küskünlüklerin son bulduğu, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği önemli günlerdir. Bu yıl da Ramazan ayını huzur içerisinde tamamlayarak bayrama erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Çok şükür ki ülkemizdeki huzur ortamında Ramazan Bayramı'nı en güzel şekilde yaşıyoruz. Ama dünyanın çeşitli coğrafyalarında Ramazan ayını ve ardından bayramı işgal altında, çeşitli işkence ve zulümlere maruz kalarak yaşayan din kardeşlerimiz de var. En büyük duamız, mazlum coğrafyalardaki Müslüman kardeşlerimizin de, bayramın güzelliklerini huzur içerisinde yaşayabilmeleridir. Bu anlamda bizim huzur ve güvenliğimiz için canını seve seve veren şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyor, tüm şehit anne ve babalarımızın ellerinden öpüyorum. Rabb'im birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” sözcüklerini kullandı.

MÜCADELEMİZE DAHA DA GÜÇ KATACAĞIZ

Bayramlaşma programı kapsamında Atakumlular ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan “Hep birlikte huzur içerisinde yaşadığımız Ramazan Bayramının ilk gününde Atakumlu hemşerilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Bayramlar birlik ve beraberlik içerisinde yaşandıkça daha da anlamlı, daha güzel geçiyor. Bu anlamda bizleri bir araya getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ediyor, Atakum ilçesinde sağlanan örnek birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyorum. Bizler huzur içerisinde yaşarken, dünya üzerindeki mazlum din kardeşlerimizi de unutmuyoruz. Onlar için de huzurun bir an önce temin edilmesi için dua ediyoruz. Bu anlamda mazlum coğrafyaların arkasında dimdik duran ülkemiz için 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerin de büyük önemi var. Seçimlerde vereceğimiz desteklerle, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesine daha da güç katacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsunProgramBayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.